Gray nu este GRATUsta în noul NARS Steven Klein vacanță 2015 Colecția de culori, dar dacă a făcut-o, și au fost mai gri în eliberare, [acest lucru] Fii drept în legătură cu locul unde aș fi inserat 50 de nuanțe de glumă gri despre nevoia mea care nu are niciodată nevoia de a domina viața mea.

Um, da! Știți cum se află NARS cu colecțiile lor de vacanță – le place să ia drumul mai puțin călătorit, care în acest caz nu înseamnă nimic prea acoperit de bomboane sau în exterior vacanță-ish. Colecția de culori din acest an, o colaborare cu fotograful de modă Steven Klein, are o margine artistică și de “Artsy Edge”, vreau să spun că, dacă un miliardar Playboy nu te-a putut invita vreodată la camera de joacă secretă din spatele conacului său, Această colecție ar potrivi perechea preferată de cizme de dominatrix strălucitoare destul de frumos.

PUBLICITATE

Deoarece Nars o pune, gândește-te la “fantezie. Roluri. Reguli. ”

Nars Steven Klein Killer strălucesc rujele în răscumpărare, busme Mucho și nici rușine (29 de dolari fiecare)
Nars Steven Klein Killer Shine Lip Glosses în forță specială, viață rapidă și provoacă (28 dolari fiecare)
Finisajele strălucitoare ale vinilului joacă o mare parte în această lansare limitată limitată de 15 piese de bucăți pentru ochi, obraji, buze și unghii. Așa cum se întâmplă cu seturile de gifting Steven Klein, ne-am uitat la săptămâna trecută, produsele de buze sunt din nou stelele spectacolului. Există trei rujuri și trei glosse într-o formulă complet nouă numită ucigaș strălucitor și sunt atât de lucioase și strălucitoare încât cizmele dvs. Dominatrix Fii Totes Jelly.

Nars poartă, de asemenea, același concept de minunate lustre la produsele pentru ochi, obraji și unghii.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Și acum că mă gândesc la asta … Sunt foarte puțin, dacă este cazul, mat, așa că dacă ești atras de strălucire și strălucire ca o molie la o flacără, apoi Holla! – Probabil veți găsi ceva de dorit în această versiune.

Nars Steven Klein Dual-Intensitate Blush în răzbunare ($ 45)

Nars Steven Klein o singură fishadow în niciodată prea târziu ($ 25)

Nars Steven Klein o singură fard de ochi în Stud ($ 25)
Nars Steven Klein o singură fard de ochi în muritor ($ 25)
Deoarece Roleplaying este una dintre teme ale colecției (vă puteți aminti de ultima dată când rolul obraznic a fost o temă într-o colecție de vacanță?) Este cu siguranță neconvențională, care îmi place. În mod evident (pentru NARS), culorile nu sunt, de asemenea, tipice pentru sezon, ceea ce este un lucru foarte NARS de făcut. Cea mai apropiată dintre ei primesc acest timp este un luciu roșu.

Nars Steven Klein Killer Shine Lip Glosses în provocare, viață rapidă și forță specială
Nars Steven Klein Killer Shine Lipsticks în Besme Mucho, nici o rușine și răscumpărare
Nars Steven Klein Dual-Intensitate Blush în răzbunare
Nars Steven Klein o singură ochire în muritor, stud și niciodată prea târziu
Colecția nu ajunge în magazine sau în contoare până la 1 noiembrie, dar dacă nu puteți aștepta atât de mult, este disponibil acum pe site-ul NARS și la buticurile NARS.

PUBLICITATE

Ca întotdeauna, vă mulțumesc că ați vizionat!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.