purtând Lipstick Hourglass Femme Rouge în Muse
Am lapte? Rujurile de corali pe creier?

De ce da. Da, o iau. Dar ce altceva este nou?

PUBLICITATE

Poate e un lucru genetic. Nu știu … dar noaptea trecută am discutat cu mama mea la telefon despre rujurile corale și despre mama mea de 86 de ani în Filipine.

Doamna mea, pe care o numesc Ninang (pronunțat genunchi-nung), este cel mai plin de farmec Gal știu, iar mama mea mi-a spus noaptea trecută despre cum Ninang este aparent obsedat de ruj de corali cel mai bun acum, lol!

Cred că se desfășoară în fam.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Cred că Ninang va aproba cu atenție rujul lui Hourglass Femme Rouge în Muse, coraliul cremos Lippie pe care îl port în aceste poze.

Inima mea a fluturat prima dată când am văzut-o. Fara gluma.

Rujul lui Hourglass Femme Rouge în Muse
Atunci când l-am alunecat – Oh, bunătatea mea! – S-ar putea să fiu hiperventilat puțin. Pigmentul intens, finisajul strălucitor și culoarea strălucitoare au fost prea mult pentru mine (dar într-un “sunt perfect în regulă cu acest” fel de cale).

Acum, Muse arată destul de mult pe cont propriu, dar dacă doriți să întoarceți drama și mai mult, încercați să stratificați o luciu roșu de corali pe partea de sus, cum ar fi Mac Star Quality Cremeheen de la o fantezie de colectare a florilor.

Pare Phenom! – La fel ca și luciile de buze de buze de umflături de culoare din Hourglass Nectar Extreme. (Trebuie să postez poze ale acestor combole? Lasă-mă să știu. Am fost vorba de combinații în ultima vreme.)

Timpul de uzură este comun de rujurile din linia Femme Rouge. Am de la 4-5 ore. Muse este, de asemenea, nebun hidratant, deci dacă buzele tale sunt fulgioase și uscate ca a mea (suspin), probabil veți aprecia lovitura grea a hidratării.

Seria de lungă durată UNSung Heroes are unele dintre produsele mele preferate de colectare permanentă de la o varietate de branduri de farmec bodace.

Nu că este timpul ideal al anului pentru Tans, dar cred că Muse arată în special preluarea cu EM, mai ales când este asociată cu ochi de aur sau bronz. Dar serios, de ce să aștepte vreme mai caldă să o poarte? Muse, cu vibrația sa de epocă clasică, este eminabil portabilă pe tot parcursul anului. Încercați-l cu o linie groasă de căptușeală de pisică neagră și o blush Matte Peach.

Killer, Babe … Killer.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Ei bine, asta o face pentru luni, babe. doar despre.

Ce faci până în seara asta? I didn’t work out this morning (yargh), which I hate, but I might try jogging a few miles on the treadmill tonight. Vom vedea.

N-am navigat pe site-ul Nordstrom aseară și am dat peste această linie de îmbrăcăminte numită ALO. Aveți vreunul din hainele lor? Arătau un fel de lululemon-esque.

PUBLICITATE

I think this gray hoodie and these leggings are pretty cute…

Might be something I can bribe myself with. “Karen, if you exercise every day this week, you can get yourself something from Alo.” typically works like a charm.

P.P.S. Zombie? Did you view last night? Ceea ce ai crezut? how about that very last scene at the door? Wasn’t that great?