MOOW-ZA!
A văzut acest lucru pe hrana mea în această dimineață, precum și a lovit un pic și aproape de casă, lol!

După cum a spus Fox Mulder, “Realitatea este acolo …” Sunt de acord, precum și cred că într-o zi realitatea va fi în cele din urmă expusă dacă un barista Starbucks în mod intenționat muck în mod intenționat numele tău. ?

PUBLICITATE

A fost acest lucru cu scop?!
Puncte suplimentare pentru imaginație pentru tânărul, care mi-a scris numele exact cum ar fi această casă de parfum franceză de vârf: Caron Paris.

Datorită prietenului meu Joey pentru că arătați asta!

N-am auzit niciodată de Caron Paris înainte ca Joey să-l la discutat, precum și acum am încă o locație pentru a adăuga la listarea mea lungă de locații pe care aș vrea să o fac la Paris (ori de câte ori ar fi fost!) .

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Caron a făcut parfumuri de înaltă calitate (atât pentru femei, cât și pentru bărbați), precum și machiaj deoarece 1904, precum și au trei magazine în comunitățile cele mai elegante din Paris.

Sunt înțelese pentru mirosurile lor roz, în plus față de “fântâni de parfum” – decantoarele de cristal opulente cu robinete de bronz care vă distribuie parfumul selectat într-un flacon, care este apoi decorat cu fir de aur …

Atât de fantezist!

De asemenea, ei fac o grămadă de accesorii indulgente, inclusiv piese de sticlă manuală pentru tabelul dvs. de îmbrăcăminte, compacte cu oglindă cu perle, precum și ventilatoare de dantelă manuală.

De la perfumscaron.com …

Caron, o poveste din lumea luxului
Pentru a găsi recursul truc al lui Caron prin navigarea istoriei sale vechi de secole este de a intra în lumea sacră a parfumului. În spatele dezvoltării fiecărui parfum se află o poveste interesantă, precum și numele lor simbolic evocă frecvent evenimente specifice în lumea luxului.

În 1904, datorită strălucirii lui Ernest Daltroff, Caron sa recunoscut în lumea de parfumerie înalte, deschizându-și ușile la 10 Rue de la Paix, Paris.

Ernest ca pentru asociatul său Félicie, a fost o influență constantă și considerabilă în creațiile sale. Împreună, au produs parfumuri puternice de idei, cum ar fi “N’Aimez Que Moi” în 1916. “Tabac Blond” în 1919. “Fleurs de Rocaille” în 1933, în plus față de legendarul “Pour un Homme” în 1934.

Franceză Haute Parfumerie
Ca și Haute Couture, Haute Parfumerie franceză este sinonim cu standarde înalte, lux, precum și îndrăzneală inovatoare. Recunoaște numai produse remarcabile, produse utilizând cele mai speciale materii prime, precum și beneficii know-how-ul convențional.

Caron face parte din Comité Colbert, care, cu un membru al 78 de case franceze high-end, acțiuni, precum și promovează un set de valori în Franța, precum și la nivel internațional: asocierea personalizată, precum și modernitatea, de know-how precum și creativitatea, precum și istoria, precum și inovația.

Caron este, de asemenea, un membru al Comité Montaigne care se dedică promovării imaginii de Avenue Montaigne, precum și Rue François Ier atât în ​​Franța, cât și în străinătate. Aceasta reunește moda primară, precum și casele de ultimă generație ale Avenue, precum și organizează evenimente care funcționează pe agenda pariziană.

În ceea ce privește machiajul lor, ei oferă în prezent o mulțime de pulbere, precum și o blush, totuși în primii ani, ei au oferit, de asemenea, hârtii blottare, precum și rujuri.

Acordul lor cu pulberi, care presupune că mirosul, cum ar fi trandafirii bulgari, sunt declarate ca fiind extrem de ușoare, precum și bine. Producția lor este un secret comercial bine pazit, acoperit cu uscător.

Oh, precum și ambalajul?! Am primit o vibe de la Guerlain-întâlnire de la compactele grave, de aur.

Se pare că nu expediază SUA pe baza site-ului lor; Cu toate acestea, ei au un magazin oficial Amazon, unde oferă mai degrabă câteva parfumuri (dar nu toate acestea), precum și câteva dintre machiajul lor.

Și, uh … pot sau nu am cumpărat doar Orange Blush pentru 12 dolari, ceea ce este un pic confuz pentru mine de când blushul coral este de 55 de dolari, pulberea liberă este de 70 de dolari, precum și multe dintre parfumurile lor în jurul valorii de 135 $ .

De ce este superblusul portocaliu atât de accesibil?! Hei, o să o aleg. ?

Mi-am spus, de asemenea, să le respectăm pe Instagram … Puteți sau nu ca și cum doriți să faceți acest lucru, deoarece pozele sticlelor lor de parfum vă vor face dorința că le-ați avut pe toți cei mai buni acum.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF!