Oh, dragă.

Sau cerb.

PUBLICITATE

Având în vedere că a crescut cu banda de rubani regionali de cerbi care sabotizat încercarea anterioară de a îmbunătăți curtea de afaceri cu instalații vibrante, filele au adoptat o nouă politică de afaceri care autorizează instalarea rapidă a unor plante rezistente la cerb.

Și el a supravegheat întregul proiect.

El a pus pe pălăria de designer peisagistică, precum și a întocmit planurile, punând în mod strategic fiecare plantă în care ar fi multe plăcute vizuale pisicilor, precum și de oameni, precum și mulți iritanți la cerb.

Locul de muncă este de aproximativ 75% total, precum și datorită revizuirii la jumătatea procesului. Fabs intenționează să se pui, precum și să joace în jurul florilor în această după-amiază pentru a-și testa coeficientul de relaxare, precum și apoi în seara asta este testarea peste noapte pentru a vedea exact cât de eficientă este stilul în ceea ce privește descurajarea cerbului.

PUBLICITATE

Sperăm că acest stil funcționează mult mai bine decât ultimul, care se bazează pe utilizarea grea a margărilor gerbera, pe care leșele de cerb sabotizat extrem de repede. Noul stil depinde de Salvia Purple, dintre care câteva au fost deja desfășurate, precum și zinnia în ghiveci, care vor fi încorporate în faza a doua a proiectului.

Comunitatea dvs. prietenoasă Beaty dependent,

Karen.