când vrei să poarte toate lucrurile …
Oh, Gosh, unde încep chiar? – Pentru că există atât de numeroase niveluri și straturi la acest răspuns! Din toate lucrurile care sunt greu pentru mine despre a face machiajul ochilor (și, tipule, sunt atât de numeroase dintre ele), cel mai greu pentru mine aplică o fard de ochi.

A iubit-o pentru că începutul timpului, dar mi-a luat ani să-mi dau seama ce să termin cu el cu orice grad de competență.

PUBLICITATE

Și când am început să pun toate lucrurile pe capacele mele, am citit cărți și am încercat să urmez tutoriale, așa că am pus culoarea în crestă și treimea exterioară (cum ar fi toate drogurile de machiaj nu trebuie să facă) și apoi eu ” d uite în oglindă la produsul final și gândește-te, ce real f * ck? Serios. LAUGH OUT LOUD!

În cele din urmă, mi-am dat seama că am plasat-o pe ochi pe capacele mele în moduri care nu mi-au potrivit formei ochiului (sunt ușor cu glugă și se întorc la colțurile exterioare) și a luat o mulțime de încercări și erori pentru a da seama O modalitate mai bună pentru mine (trebuie să-mi pun ochii mai mult pe capacele mele și mai aproape de centru; altfel, îmi trage ochii în jos).

Încă nu este ușor până în prezent, mai ales când folosesc mai multe culori, dar cel puțin este ușor ușor de gestionat.

Tu ce mai faci? Care este cel mai greu lucru despre a face machiajul ochilor?

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF!