Ar putea fi cea mai bună creion de la Drugstore Bround disponibilă Miew?!
Așa cum a fost documentat pe Interwebz, am o situație de frunze, dar aici este din nou, cu senzație, în cazul în care ați pierdut-o primele 1,465 ori: fruntea mea ideală este mai scurtă, iar fruntea mea stângă are un loc chel (spune Raul “Wassup!”).

Este o situație inegală în jur, așa că îmi completez zilnic sprâncenele mele, deoarece sprâncenele mari mă fac să mă simt ca super-eroul Karen.

PUBLICITATE

În mod normal, treceți în mod normal procesul, totuși, când lucrez, pentru că voi transpira oricum, dar New Maybelline Total Tentation Brow Definer (7.99 dolari) M-am regândi această viziune mondială.

Inainte si dupa
FATĂ. Din punct de vedere tehnic, aceste lucruri nu sunt rezistente la apă sau sudoare, dar ar putea fi, de asemenea, pentru că se blochează chiar mai bine decât creioanele pricier de Mac, decăderea urbană și Tom Ford.

Am purtat-o ​​la clasa de luni noaptea, pe care aproape că am mers nici măcar pentru că mi-am tras cu adevărat picioarele. Am venit * Close * la salvare, așa că am nevoie – da, avea nevoie! – Sprâncele pentru a mă ajuta să mă aducă prin ea.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Nu mă întrebați de ce, dar arătați semi-drăguț în timpul clasei de exerciții, mă ajută să împing mai mult. * umeri de umăr *

Blondă, maro moale, maro maro și maro adâncă
Deep Brown, umbra cea mai apropiată de părul meu negru închis, a rămas pus pe pielea mea și între părul meu de păr pentru a-mi păstra cocoșii fuzzi care caută pufos și plin de multe burpies (Burpees?) Și Lunges. Ori de câte ori am privit o privire de fața mea din Gansta în oglindă și mormăi “Karen, poți face asta!” Sub respirația mea, am simțit și am privit legit.

2 Legit 2 Quit … Er, ceva de genul asta. Purtă maro adânc.

Definerul total al frunții de tentație vine în patru nuanțe (blondă, maro moale, maro medie și maro adâncă), fiecare într-un creion drăguț retractabil roz, cu o bobină de perie atașată.

Creionul are o idee triunghiului denatură care atrage atât lovituri fine, cât și mari. Este pe partea mai dificilă, ceea ce cred că este motivul pentru care se rătăcește atât de bine de piele și de păr (creioanele mai moale nu par să dureze cât de mult timp, să gișească), și pentru că este un juuuuust pigmentat suficient pentru a umple spargele repede, nu există nici un pericol de înverșunat în mod accidental peste întuneric.

Vinând ianuarie 2018.

PUBLICITATE

Creioanele fac parte dintr-o nouă colecție de machiaj de Maybelline numită TEMPTARE TOTAL, care are același ambalaj roz drăguț (există și o paletă de ochi și obraz și o rimel). Puteți găsi creionul de frunte, rimelul și paleta pe Amazon acum dacă sunteți antsy, dar dacă nu vă deranjează puțin așteptați, întreaga colecție va fi la farmacii luna viitoare.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.