am venit să accept – Nay, acceptați – că sunt o femeie felină și prin. Este un fapt. Nu există nici o respingere.

Dar, uneori, ceva apare pentru a mă face să recunosc complet gradul adevărat al doamnei mele feline, cum ar fi această după-amiază când m-am plimbat în jurul orașului Petaluma cu casa mea luând poze de orice lucru legat de pisici pe care l-am văzut.

PUBLICITATE

Legile mele vizitează acest weekend, precum și El Hub, precum și le-am luat vizitarea în jurul lui Petaluma, care este un oraș minunat extraordinar de aproximativ 15 minute la nord aici, în județul Sonoma.

Am continuat să alerg în lucruri legate de pisici în magazine diferite în centrul orașului, cum ar fi acel negru încadrată, precum și picul alb al unei femei cu o felină pe umăr (Pictul de sus). Am văzut-o într-un magazin de antic, precum și eu dunno … mi-a mutat, probabil că filele prezintă exact același lucru – se împrăștie peste umărul meu drept.

Mă întreb despre femeie, precum și pisica ei. cine au fost ei? Ei trebuie să fi avut o legătură extrem de specială pentru a aranja ca cineva să afle, precum și să-i fotografieze împreună, deoarece înapoi în ziua în care nu a fost ca tot ce trebuia să faci a fost să-ți întrebi prietenul să spună un pic cu iPhone-ul ei. A fost nevoie de muncă!

PUBLICITATE

Pun pariu că Kitty a fost pisica specială a femeii o dată în-a-vietate.

Ce crezi că numele pisicii a fost? El apare ca un fritz pentru mine dintr-un motiv.

De asemenea, am descoperit o mulțime de lucruri feline într-un magazin de tip numit Alegerea gunoiului din Petaluma dedicată asistării pisicilor ferate regionale. Câteva dintre aceste fotografii următoare sunt de acolo în această după-amiază.