Am fost surprins de răspunsul la o preocupare pe care am cerut-o pe Facebook ieri despre Instagram Beauty – indiferent dacă oamenii au descoperit-o inspirantă sau epuizantă – precum și am crezut sincer că majoritatea oamenilor ar spune: “Este inspirat. Imi place. Îmi place să văd o afacere de glam cu bătăi “, dar au existat multe opinii diferite.

Bineînțeles, unii oameni au declarat că le place acest fel de aspect, totuși erau și alți oameni, care au spus: “Știi, sunt cam … E frumos, totuși sunt cam cam mai mare.”

PUBLICITATE

Unul care a rămas cu adevărat cu mine era de la o femeie care a menționat că îi place să se uite la fotografiile lui Glam, deoarece îi oferă ideile, precum și o motivează să facă machiajul în fiecare zi, precum și în moduri diferite, totuși exact când a recunoscut că, atunci când puneți acest tip de aspect extrem de specific disponibil, precum și peste, precum și din nou, precum și ați pus-o pe un piedestal, poate alieniza oamenii care nu privesc așa , sau care nu sunt acea vârstă, precum și eu în totalitate.

Adică, simt uneori această metodă. Vreau să merg pe paginile de machiaj sau să conturi de machiaj, precum și să văd oamenii în vârsta de 30 de ani, precum și 40 de ani care arată cu adevărat că trăiesc vieți autentice – știi, spre deosebire de aceste fete, care sunt frumoase; Sunt atractive – făcute de machiaj, părul făcut, îmbrăcat la nini, precum și apoi au bătăile lor de femeie, precum și apoi chiar aici sunt, cum ar fi, barful de copil pe tricoul meu, precum și Folosesc pantaloni strachini.

Tocmai am fost extrem de surprins, într-un mod foarte mare, că se pare că există oameni care sunt foame pentru fotografiile oamenilor care le place frumusețea, cu toate acestea, care nu pot fi neapărat, ca, hiper-editate, precum și hiper-scenari.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ce crezi despre asta? Descoperiți inspirația conturilor de frumusețe Instagram, sau sunteți peste el?

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. fericit caturday, prietene. Sper că faci ceva distractiv în acest weekend. Suntem pe metoda noastră de la ușă pentru a merge la părinții mei în East Bay. Poate că – probabil – o vor urmări pentru câteva ore, așa că El Hub și pot aluneca la un film.