Noul trei piese Zoya minunat Pixie Spring 2014 Colecția
Noile lustruire Pixiedst din minunata minunata de colectare Pixie a lui Zoya, cum ar fi albul perle al lui Ryan Gosling pe covorul rosu, * Zing!

Fracțiunile hexagonale de bunătate irizantă se integrează cu fascicule mai fine de strălucire pentru a produce un impact uimitor mult mai puternic decât tragerea gravitațională a fundului lui J. Lo.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, nu aveți nici o opțiune …

Nu este o sărbătoare ca o petrecere strălucitoare, așa de program a trebuit să merg acolo. Pe lângă această strălucire nu se încurcă.

Cred că Formula de Rixieusu de rutină a lui Zoya este destul de fantezie pe cont propriu, dar adăugarea de piese hexagonale suplimentare aici o duce la nivelul următor. Deservirea completă a unui Bachelorette Bachelorette de Bacanal, în Vegas, sau, eventual, o luptă felină pe gospodine originale din Atlanta.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Rosy Lux, Cosmo de argint, precum și Vega albastră sunt toate acoperirea completă, precum și Zoya sugerează 2-3 straturi pe unghii curate (nu este nevoie de haine de bază), deși pariază dacă ați putea scădea cu un singur strat dacă ați fost în grabă.

Pentru fiecare dintre aceste swatches de mai jos, am folosit două … forța obiceiului, știți?

Vega, o strălucire tonifiată, texturată albastră (două straturi)
Îmi place metoda Blue Vega cu tonifiat, preferatul meu de la grămadă, Shimmers … mă duce înapoi la atunci când El Hub și tocmai am început să întâlnesc.

Mergem la gospodăria sa în Hawaii, cât și eu m-aș ridica devreme dimineața pentru a aluneca într-o sesiune de surf pre-dawn. Vega sclipitoare la fel ca acele ape albastre teal strălucite ca soarele a venit.

Lux, un stralucitor texturat tonifiat roz (două straturi)
Puteți vedea bucățile purpurii de strălucire în roz răcoros roz (al doilea preferat)? Cred că o oferă o atingere delicioasă, feminină.

Cosmo, un argint texturat strălucitor (două straturi)

Cosmo, a treia umbră aici, este ca o sferă disco într-o sticlă. Dacă aveți chef de petrecere, acesta este polonezul tău.

Cu lustruirea pioxiedului texturată a lui Zoya, este vorba despre grit, oricât de înțelegeți – dacă nu este lucrul dvs., puteți aplica un strat de vârf strălucitor pentru o senzație mai ușoară.

Oh, precum și înțelegeți exact cum lustruirea strălucitoarelor sunt notorii pentru blocarea la unghii? Ei bine, acestea nu fac excepție. Sunt tip de durere pentru a elimina, deci planificați în mod corespunzător (dați-vă un timp suplimentar).

Din stânga: Lux, Vega, precum și cosmo

PUBLICITATE

Cele trei lustruire din noua colecție minunată Pixie sunt uimitoare pe contoarele Zoya, precum și la Zoya.com pentru câte 10 dolari (sau 30 de dolari pentru setul de sticle de trei piese).

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.