Oh! Am indicat să vă vorbesc despre CSMETICS CC + strălucire Ombre Blush în Je Ne Sis quoi ($ 24), dar nu am reușit să-mi pun gândurile în cuvinte.

Există doar ceva … nedescris de asta. Aș vrea să existe o frază pentru a descrie lucrurile de genul asta …

PUBLICITATE

Îmi pare rău, știu, a fost rău! Dar nu puteam rezista. Se numește Je Ne Sais Quoi, căci plânsul cu voce tare! Ce se așteaptă!?

Amestecul minunat de rozuri neutre de Ombre în această blush variază de la lumină la întuneric și creează un stralucitor fermecător strălucitor pe obraji, ca niște pori de mah cum ar fi. Je Nais Quoi trăiește absolut până la numele său.

Pentru a obține acel ceva – ceva pentru tine, căutați-l pe CC + Brilliance Ombre Blush în JE NE SAIS QUIOI la Ulta și online.

Preț: $ 24
Disponibilitate: parte a colecției permanente și disponibilă acum online și la magazinele Ulta
Rating de machiaj și de apel: a

În alte știri … păsări!

Păsările se întorc în oraș! Flumele care au fost imbricate într-unul din plantatoarele suspendate de pe puntea noastră au lăsat cuibul cu câteva săptămâni în urmă, dar când am fost udând plantele din această dimineață am auzit niște păsări de păsări, așa că m-am uitat în jur, și ghici ce!? Există o nouă pui de hatchlings pe puntea vecinului meu! Sunt la aproximativ 20 de metri distanță.

PUBLICITATE

Deci asta mă face foarte încântat astăzi. Sper că și tu ai o zi minunată.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.