Au bastoane de cremă, va călători
Este lucrurile biți, știți?

Ca și adevărul pe care îl pot lipi de aceste farmecuri de la Rihanna Meci Stix, care are magneți în ele, pe frigiderul meu.

PUBLICITATE

“Fenty pe frigiderul meu,” 2017, de Karen
Oficial, magneții, care sunt încorporați în tuburile de biți, sunt acolo pentru a se asigura că bastonul se îmbarcă împreună atunci când aveți mult mai mult decât unul din sacul dvs. de machiaj, făcându-le mai simplu să descoperiți în partea de jos. Elementul Frigider-Sticking este doar un bonus!

De ce îmi place acest lucru la fel de mult ca mine, nu am nici o idee, oricum poate că de când îmi place să accesez simplu să câștigi la cremă, în timp ce am cafeaua mea dimineața.

Din punct de vedere tehnic, acestea sunt bastoane crem-to-pulbere, precum și s-au împărțit printre două gospodării diferite în linie – gospodăria mată pentru ascunderea, precum și conturul, precum și de strălucire pentru evidențierea, precum și adăugarea de culori la dvs. Obrajii, ochii, precum și chiar buzele, dacă vrei.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Testez trei – grâu (o mată, pe care o voi evalua în curând), Rum, precum și Yacht Lyfe

Această publică este despre Shimmers, despre care există 10 nuanțe pentru fiecare câte 25 de dolari, precum și eu testez două dintre ele.

Yacht Lyfe (da, este scris în mod intenționat cu un “y”, precum și cred că poate fi un lucru milenal?) Este o umbră de gheață pigmentată Coral-Peachy-Golden, care arată amazballs ca fiind un luminator și / sau o roșie. Nu am încercat să o folosesc ca o umbră, totuși, mă gândește, de asemenea, că va arăta minunat această metodă (mai ales cu un maro mat cald în crestere).

Arată foarte mult ca niște orgasm nars, cu excepția bucăți mai mici de strălucire care produc o strălucire de aur de aur, care este Sooooo Karen crack!

Sunt de asemenea testarea romului de aur bogat bronzat, care este, de asemenea, ambalat cu pigment, precum și cu un finisaj peral. Din ceea ce merită, când am ocolit celelalte opt nuanțe la Sephora, vineri, toți păreau să aibă diverse nivele de perle, precum și sclipici, cu câțiva dintre ei care privesc mult mai pigmentați decât alții. Toate culorile, totuși, sunt așteptate să fie ușor de măgulitor.

Totul în linia Fenty Farm, BTW, inclusiv Match Stix, este fără cruzime.

Purtând yacht lyfe pe obraji, precum și rom pe capacele mele
Dacă nu vă plac cremele, deoarece acestea dispare de obicei asupra dvs., acestea vă pot modifica mintea (și potențial viața dvs.!), Deoarece timpul de uzură este legit. Ei au trecut mai mult decât cei multipli pentru mine, pe care acestea par a fi modelat după. Ambii au o structură pe partea uscată.

Am folosit Rum, precum și Yacht Lyfe weekend-ul trecut (a fost mai fierbinte decât o tabby’s TUM), precum și de fiecare dată când am inspectat pe ele în oglinda mea, m-am așteptat ca toată transpirația să-și pompă din corpul meu să le-au spălat ( Notă laterală: Oricine altcineva primește cea mai bună transpirație înainte de perioada lor? Nu? Doar eu? Sunt singurul?).

Nope, erau încă acolo.

Da, fată, am fost șocat, mai ales de rom, pe care l-am avut pe capacele mele. Când am pus-o, m-am gândit: “Da, indiferent, asta va fi plecat într-o oră”, oricât de nuch-uh. A durat toată ziua, chiar fără grund de ochi. Asta e legitim.

Îmi plac aceste nuanțe!
De asemenea, vă simțiți complet liber să aplicați aceste bastoane direct pe piele. Ei nu ar trebui să vă provoace fundația sau concearar să se schimbe, deși nu mi-aș fi stratificat pe partea de sus a pudrei, deoarece nu par să se alunge mai degrabă cât mai repede pe pielea pudră, din anumite motive.

Dacă aș spune că numai că am dorit doar să încerc mult mai multe dintre acestea, aș fi mințit, deoarece le vreau pe toți. Mare pe tine, Riri, cauzează aceste lucrări de lucru-muncă-muncă-muncă-muncă.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Sunt la fel de testarea unuia dintre cele mată, grâu. Voi avea niște gânduri despre o persoană extrem de curând.