Am petrecut o mulțime de puțin timp prețios pentru care mă voi așeza pe canapea și mi-am lăsat mintea să se bucure de noul sezon al spectacolului de coacere britanic teribil Netflix …

Este doar eu, sau face provocările în acest sezon par prea complicat și cam nebun? Deoarece unul dintre motivele pe care le-am iubit bucurându-mă de spectacol este că mi-a dat idei pentru lucruri pe care le-aș putea face, cum ar fi prăjiturile și cookie-urile pe care nu le-am mai văzut până acum, dar erau în mod normal lucruri pe care le-am simțit că pot aborda.

PUBLICITATE

Acum, însă, unele dintre provocări sunt nebunești, ca și acolo unde trebuie să facă candelabre de pâine agățate și topind globuri de ciocolată cu torturi de tort stratificate în interiorul lor.

Acest sezon este, de asemenea, primul cu o săptămână vegană, care, din punct de vedere tehnic, este fascinant pentru mine, pentru că nu mi-am dat seama că ai putea obține un astfel de lift fără ouă și unt, dar totuși … când o voi face de fapt Un tort de sărbătoare vegană?

Există atât de multe lucruri pe spectacol acum că nu mă pot vedea vreodată de coacere, pentru că totul este atât de complicat. Nu știu … poate că spectacolul a fost de atâta timp încât au simțit că au trebuit să se prăbușească și să-mi lipsească zilele bune de Mary Berry, când concurenții ar coace lucrurile pe care le-aș putea face, eventual să mănânc, ca un negru Tort de pădure, un tort de uscare sau un coace de tavă.

PUBLICITATE

Ah! Du-mă înapoi la acel mai bun, timpul lui Gentler!

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.