condiment de dovleac cu un presă de bijuterii
Nu vreau să crezi că am neglijat devoțiunea mea de condimente de dovleac, văzând cum este acum octombrie, și din acest motiv oficial sezon de dovleac.

Atât de numeroși dovleci de pretutindeni. Nici unul nu-i poate chiar să-i bați pe ponei înalți fără să se bată într-una și încă mai am dragoste nebună pentru condimentul de dovleac, așa cum demonstrează acest aspect, pe care îl numesc “Jewels Spice Spice”.

PUBLICITATE

Câteva lucruri pe care le-am învățat în procesul de a-mi face machiajul …

1. Acest condiment de dovleac Frappuccino vă va scutura la miez

Sau ar trebui să spun: “Scuturați-vă miezul”? Pentru că atunci când am terminat aproximativ jumătate din ea, corpul meu a început literalmente să tremure de la toată cofeina.

N-am mai avut niciodată una din acestea. Este doar o versiune de dovleac a unui FRAP obișnuit (cum ar fi celelalte băuturi pe care le-am încercat în această serie, am primit rețeta de la Themacrobarista pe Instagram).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Nu puteam decât să termin jumătate din ea pentru că nu am putut lua mai multă cofeină. I dunno … poate că ești făcut din lucruri mai puternice decât mine, dar dacă nu și ești, de asemenea, un wimp când se referă la cofeină, îl poți admira încă de departe (pentru că este cu siguranță bine să te uiți).

Whoa acolo, dinte dulce.
2. Este posibil să trebuiască să construiesc un modificat pentru a se închina Charlotte Tilbury

Lucrurile ei sunt atât de cheltuite, dar când se referă la faptul că pielea fără efort, dewy, asemănătoare cu pielea, C.T. Are acel joc pe Blocare. Îi port noul său concealer de lichid magic (32 de dolari) și Genius Magic Powder ($ 45) în acest aspect și nu am avut cu aderat să fac niciunul din bomboane, amestecând și dabbing, care este de obicei implicat în realizarea unui machiaj machiaj.

Tocmai am scos o baghetă de concealer pe fața mea (purtând umbra 8 sub ochii mei și umbra 9 pe restul feței mele), amestecând cu degetele, apoi am dusz un voal cu o perie pufoasă, care a luat-o Toate cele două minute.

Îmi place cum arată pielea când port c.t.’s. Ca, nici măcar nu pot spune că port machiaj și nu se învârte. Nu un pic.

Divin dacă sunteți în chestia de piele de dewy

3. Liner verde + buze purpuriu + glitter de aur = complet lucrări

Verde + violet + aur = da.
Notă pentru sine: Amintiți-vă acest combo de bijuterii, pentru că funcționează complet cu umbre calde portocalii-maronii (purtând decăderea urbană născută pentru a rula paleta, apropo).

Am jucat cu liner verde strălucitor, buzele metalice purpuriu și strălucirea aurului pe capace aici pentru că am vrut să “merg la el” și să fac mult mai mult de un Lewk, dar dacă aș fi tradus acest lucru în ceva pe care l-aș fi purtat , spune, mamele clubului Potluck M-am dus la noaptea trecută (notă laterală: caramelul sărat al lui Joe, Brownies au fost un succes), apoi aș schimba rujul metalic pentru o luciu purpuriu purpuriu, linia mea doar linia mea superioară de bord cu verde (Deci, nu există linii de apă) și faceți un punct mic al strălucirii în colțurile interioare.

PUBLICITATE

Dacă vreți să recreați acest aspect, am folosit și culoarea Lidi Lichid Mac Retro în atomizarea pe buzele mele, mi-a tăiat ochii cu decalaj urban 24/7 Glide-pe creion în Overdrive, și dabbed urban decădeșoară, minunată, în Stargazer în centrul orașului Stargazer capacele mele.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.