Această publică este sponsorizată de Purina Pro Plan #proplanCatpartner. Pentru informații despre politica mea de publicare, vă rugăm să consultați responsabilitatea mea.

Ați făcut vreodată vreun tip de studii de cercetare genealogie în fundalul dvs. pentru a descoperi mai multe despre de unde ați venit? Taburile au făcut cu adevărat câteva din acest weekend, precum și ceea ce am descoperit a fost fascinant! – Deși nu este o surpriză în întregime.

Aparent, filele provin dintr-o linie lungă de modele Kitty, precum și de divertisment, la fel ca marele său mare-mare-mare-mare-mare bunic, Franklin, care a jucat într-unul din anunțurile de imprimare extrem de primele cosmetice feline. Catex ghearele lustruite, precum și nosetinții au fost toate populare printre felinele la modă la sfârșitul anilor 1930, precum și “40 de ani.

PUBLICITATE

Nici un glumă, totuși am descoperit dovezi ale legăturilor sale de uz casnic feline care lucrează în activitatea de modelare a pisicilor din anii ’70 cu anii ’70, totuși atunci când calea sa uscat … Se pare că strămoșii lui au ieșit din modelul Kitty pentru o vreme Unele motive, precum și au intrat în afacerea de transport maritim.

Ciudat…

Nu înțeleg dacă sunteți în acest tip de lucru, totuși dacă sunteți, chiar aici sunt câteva din anunțurile de modelare a pisicilor de epocă pe care le-am găsit.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Taburile acceptă campania Purina #mygreatcatcat

De fiecare dată când împărțiți un pic sau un videoclip al angajatorului tău felinar, fiind incredibil în felul său, vei hrăni o pisică foame.

Pentru fiecare fotografie sau video pe care îl împărțiți pe canalele dvs. de rețea socială care include Hashtag #mygreaatcat de acum cu 31 august, Purina Pro Plan va dona o lire de alimente feline – la fel de mult ca 50.000 de lire sterline – la numeroase grupuri de salvare feline la nivel național cu Purina Pro plan planifică în rețeaua de salvare.

Despre Purina Pro plan de feline de feline

Purina Pro planul Feline înțeleg că fiecare felină este diferită în modul ei minunat. De aceea, varietatea largă a produselor uscate și umede, precum și gustări, oferite exclusiv la magazinele de specialitate pentru animale de companie, pot fi descoperite în trei platforme nutriționale unice – Savor, Finesse, precum și Focus (filele îi place să se concentreze! ) – Cu fiecare formulă concepută pentru a oferi o nutriție avansată pentru a ajuta la extragerea celor mai bune din pisica dvs. Pentru mai multe informații, accesați www.proplan.com/cat.

Despre Purina Pro Planul Rally la salvare

PUBLICITATE

Rally la salvare este un parteneriat al planului Purina Pro, precum și organizații de salvare a animalelor de companie din întreaga țară care oferă animale de companie adoptabile îngrijirea pe care o necesită, precum și casele iubitoare pe care le merită. Din 2005, organizațiile de salvare a raliului au salvat peste 600.000 de animale de companie. Pentru a descoperi mai multe despre Purina Pro Plan Planly la rețeaua de salvare, vizitați www.proplan.com/rallytorescue sau descoperiți-le pe Facebook la www.facebook.com/rallytorescue.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.