folosind poloneză de ochi PUR în catifea pe capacele mele, precum și piele de căprioară pe liniile mele inferioare
În ciuda celui mai probabil film de groază, a influențat adevărul că “poloneză de ochi” în umbra de cremă poloneză de ochi mă face să cred de cineva spit-mi-a strălucit ochii mei, aceste umbre de smântână de 26 de dolari nu sunt sinistre deloc.

Sunt într-adevăr destul de întunecate rad!

PUBLICITATE

Lustruirea ochilor PUR (26 USD)
Am menționat una dintre nuanțe, strălucitoare, caviarul de măsline de aur fumos în aurul meu, precum și o înțelegere de la toamna de măsline cu zi săptămâna trecută. Caviarul este unul dintre cele șase nuanțe, toate care funcționează excelent ca baze, ca primeri pentru umbrele de pulbere sau toate de către umbrele lor de cremă tradiționale.

Ei variază în termeni de strălucire, iar unii fiind mai perlescent, precum și mai puțin metalici decât alții. Ceasuri de caviar în “strălucire la extremă”.

Printre celelalte nuanțe sunt suedele Opalescent bronzed; Shimmery, plummy fuchsia catifea; Shimmery Silk de caise de șampanie; Pearlescent Pink Satin, precum și Cașmir Champagne Pearlescent.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ochiul Pur lustruit în ghivecele lor
Acum, doar din moment ce acestea sunt disponibile în ghivece de biți nu înseamnă că sunt la fel de dens ca vase de vopsea Mac sau ca spongioase ca iluzia Chanel D’Ombres. Ei au o formulă obișnuită pe care nu cred că am mai văzut-o înainte. Este mai subțire decât de obicei … aproape ca o umbră lichidă, cu toate acestea nu prea.

Imaginați-vă o mousse extrem de subțire, curgătoare.

Și, da, vă sugerez să vă păstrați cifrele de pe mână (hahaha, alertă la lame!), Deoarece aplicatorul de silicon cu care vin? – aproape inutil. De câteva ori pe care l-am folosit, produsul a mers pe neuniform și neuniform.

PUR POLOHES OKE

Prefer foarte mult să bată puțin pe capacele mele cu un deget (sunt super-pigmentați), precum și apoi folosiți o fard de ochi pufos curat, curat ca Mac 217 pentru a bloca rapid marginile.

Um … am stat repede?

Pentru că ar fi trebuit.

Aș dori să o spun din nou: repede. Deoarece acestea setate în câteva secunde. Literalmente. Ca și 30-40 dintre ei, deci acționați repede. Nu dilly-delaling. Când stau jos pentru a le folosi, am întotdeauna curat la gata.

PUR PEY POLISH SWATCHES din stânga în cașmir, caviar, satin, mătase, piele de căprioară, precum și catifea
Aplicată în mod corespunzător, acestea durează cel puțin opt sau nouă ore pentru mine fără un grund (și fără a crede).

E lucruri minunate, Homie.

Ca o notă pentru doamnele machiajului meu matur, deoarece acestea sunt extrem de strălucitoare, poate doriți să le păstrați scăzute pe capace, precum și să le împiedicați să le atrageți cât mai bine în înălțime, unde ar putea evidenția liniile fine. Dacă le aduceți în mod accidental, precum și pentru a vedea o mare acțiune de linie fină, tone dvs. preferat Clear curat cu o mată coordonantă, precum și de a mătură că este în înălțime.

Purtând poloneză de ochi PUR în catifea pe capacele mele, precum și de căprioară pe liniile mele de lasare inferioară
Dar dacă nu-ți pasă de asta, precum și vreau doar să mergi pentru ea, precum și să iau aceste metodă de la linia de la Lash la fruntea osului, trage, fată, du-te pentru acea minge metalică topită! Sunt sigur că veți arăta destul de incredibil.

Iubindu-l în aceste miau drepte! – De asemenea, îmi păstrez degetele, precum și degetele de la picioarele că PUR eliberează o versiune mată.

PUBLICITATE

Dacă aceste lucruri capturate, le puteți descoperi acum la magazinele Ulta, precum și online.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.