filele sunt încă sărate despre pierderea din nou în playoffs în această lună. El crede că ar fi trebuit să-l aducă la fel de castron, precum și dacă ar fi avut, crede că ar fi câștigat.

Dar asta e natura sportului, nu? Nu poți câștiga totul.

PUBLICITATE

Acum e vorba de baseball! El afirmă că giganții vor câștiga totul, precum și a primit o nouă îmbrăcăminte pentru a-și arăta spiritul de echipă. Iată un clip de modelare a acestuia în această după-amiază …

Cine este pisica pisica? Aproximativ șase ani în urmă M-am împrietenit cu o fascicul de fascicul, cu o fasciculă, cu o situație proastă de viermi. S-ar putea să văd că a căzut în vremuri dificile, totuși înțelegerea profundă a modului ridicat, precum și cosmeticele magazinelor departamentului ma determinat să cred că era mult mai mult decât satisface ochiul. Am ajuns să fim prieteni rapizi, precum și acum el este într-adevăr managerul meu (și un model de kitty de succes).

Dependenții voștri de farmec prietenos,

PUBLICITATE

Karen, precum și filele

P.S. Vă mulțumim pentru a vă opri. Taburile apreciază, precum și îi trimite îmbrățișările cele mai calde Kitty. Sper că ai avut un weekend frumos, descendent.

Oh, preocupare pentru dvs .: Ați încercat orice tip de produse din noul file din punct de vedere teribil Furcare Line ?? Anchete mințile doresc să știe …