Spun da lui Ouai Harcare
Pentru cel mai lung timp, nu aveam idee cum să pronunț numele acestei mărci: Ouai Harcare. Spuneam: “Oh-ey”, cum ar fi sci-fi netflix
Afișați, O / A. LAUGH OUT LOUD! Pronunția corectă este “zer”, cum ar fi pulberea de proteine, și este o modalitate casual de a spune “da” în franceză.

Ouai este o linie americană destul de nouă care a început în 2016 de stilistul de păr Celebrity Jen Atkin. A lucrat la Gwen Stefani, Jessica Alba și multe alte încuietori ale A-Listers. Produsele sunt fără cruzime și fără paraben-free și variază de la 24-32 dolari, deci sunt în gama de prețuri Bumble și Bumble / R + CO / IGK. Puteți găsi șampoanele, balsamurile, suplimentele de păr și produsele de coafură (și câteva produse de corp aruncate în timpul distractiv) la Sephora.

PUBLICITATE

Există aproximativ 30 de produse, dau sau ia, deci este un brand destul de raționalizat. Scopul lui Jen a fost acela de a face produse care fac ca ea să pară că ați petrecut două ore de styling părul, când în realitate ați petrecut 15 minute. și fată, când urmărești un copil rambunptiv care este în prezent în totul, nici măcar nu știi cât de mult vorbește sufletul meu!

Din stânga: balsam de reparații OUAI ($ 28), Păruri de trandafir și ulei de corp ($ 32) și cremă de finisare ($ 24)
Linia nu este doar despre faptul că a fost făcut în timp minim. Tuburile și sticlele arată, de asemenea, cocoși minunați pe un raft de baie (mă cunoști pe mine și pe acei fonturi serif, omule!) Ca, uneori, pulverizează șamponul uscat, care miroase ca violete, trandafiri, mosc și lămâi, în rădăcinile mele ca un parfum improvize. Toate produsele arată și miroase scumpe și indulgente, dar sunt, de asemenea, accesibile prețului.

Spălați și purtați undele!

N-am crezut niciodată că aș putea avea părul de spălare și de uzură, pentru că se pare că trebuie să fac ceva semnificativ pentru mopul meu pentru ao păstra să privească neclar și cray, dar cu cele cinci produse Ouai pe care le-am folosit, Gasp! – Mi-am plăcut întregul pariu minimalist. Părul meu este un fel de ondulat și ușor sălbatic, dar nu a fost sub control. E ca și cum am călătorit o bicicletă prin străzile din Paris! Simt că se pare că am încercat, știți? Dar nu am încercat prea tare. Da, fată franceză interioară scârțâie cu încântare.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Șampon uscat ($ 24), Șampon de reparații ($ 28), Condiții de reparare ($ 26)
Am folosit șamponul de reparații ($ 28) și balsam de reparații ($ 26) înainte de uscarea prosopului. Apoi lucrez în câteva picături ale părului de trandafir și ulei de corp (32 de dolari) pe capete, lăsați-l să se usuce cu aer peste noapte. Apoi, dimineața, scrunch într-o atingere de cremă de finisare ($ 24) pentru umiditatea ușoară a lui S’Mi și Frizz-Taming.

În dimineața când nu-mi spăl părul, voi pulveriza șamponul uscat (24 de dolari, și nu există fire albe turnate sau crocante, yay!) Pe rădăcinile mele cu o noapte înainte.

Aș spune că cu siguranță nu puteți pierde părul de trandafir și uleiul de corp, care este acum unul dintre cei mai buni. Voi, este adevărata afacere! Uleiul este bogat și profund hidratant, dar nu este Hella gras sau greu și miroase ca un parfum Byredo (nasul meu devine trandafiri, lămâi, lychee, cedru și mosc alb). Îl folosesc pe capetele părului meu și pe tot corpul meu – chiar și pe picioarele mele Fredstone. Totul este bine.

Aș vrea ca asta să vină într-o sticlă de dimensiuni mai mici, pentru că vreau să o iau cu mine peste tot. Când Sephora face vibratul următor, primesc un cuplu!

Reparați ingredientele de șampon
Apa, cocoil de sodiu, lauth de sodiu sulfosuccinat, lauril sulfoacetat de sodiu, cocamidopropil hidroxizolare, cocamidopropil hidroxizolat, cocoler cocoler de sodiu, copolimer, cocos nucifera (nucfera), panthenol, glicerină, bambusoides bambusoides, Tamarindus Indica Guma de semințe, Dauucus carota Sativa (morcov) extract de rădăcină hidrolizată, extract de flori Jasminum officinale (iasmine), extract Nasturtium officinale, extractul de semințe Helianthus annuus (floarea-soarelui), extract de rădăcină Zingiber officinale (ghimbir), extract de semințe de la Moringa oleifera, Extract de semințe de semințe hidrolizate, extract de piston sativum (PEA), extract de frunze de pânză de pânză, extract de semințe de amaranhus caudatus, ulei de frin, alanină, arginină, glicină, histidină, izoleucină, fenilalanină, prolină, serină, treonină, Valină, acid aspartic, keratină hidroxipropil hidrolizat laurdus, proteină de orez hidrolizat, proteină de porumb hidrolizat, drojdie hidrolizată Proteină, ulei de orez Glycereth-8 esteri, ulei de jojoba-8 esteri, ulei de nucă de cocos glicret-8 esteri, etilhexilglicerină, propandiol, dimeticonă, amodimeticonă, ciclopentasiloxan, dimeticonol, cvometium siliconic-22, divinldimeticone / copolimer de dimeticonă, cocamidopropil betaine, decil glucozidă , Lauril glucozida, poligliceril-3 laurat, glicol disterat, parfum, proteine ​​vegetale hidrolizate Pg-propil silicAnetriol, cistină bis-pg-propil silenettriol, PCA de sodiu, PCA, Polyquaternium-7, Diisostearyl Malat, Laureth-23, Laureth-4, Trideceth-12, C12, Părți-23, C12-13 Părți-3, Poligliceril- Clorură de clorură de clorură de cetrimoniu, clorură de palmitamidopropiltrimoniu, polisilicon-15, filtru de rădăcină de leuconostoc / radish, lactat de sodiu, pentilen glicol, propilenglicol, dipropilen glicol, clorură de hidroxipropiltrimoniu Guar, EDTA disodic, acid citric, hidroxid de potasiu, disteareTh-75 IPDI, BHT, fenoxietanol, clorfenin, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, alcool benzilic, salicilat de benzii, hexil scumpal

Repararea ingredientelor condiționate
Apa, alcool cetearil, clorură de behentrimoniu, alcool cetilic, stearamidopropil dimetilamină, amodimeticonă, esteri de cetil, butyhexil olivat, butyrospermum parkii (Shea), esteri de jojoba, oryza sativa (orez) ulei de bran, panthenol, cocos nucifera (nucifera (nucfera), Glicerină, hidroxipropil hidrolizat laurtimoniu, suc de bambusoide hidrolizat, bambusoides, guma de semințe Tamarindus, Dauucus carota sativa (morcov), extract de flori hidrolizat Hibiscus esculentus, extract de flori Jasminum officinale, Nasturtium officinale extras, extract de semințe Helianthus Anneu (Floarea-soarelui), Extractul de rădăcină ZingIber Offinale (Ginger), extract de semințe AMARANTHUS CAUTATUS, extract de semințe de olefera, extract de semințe hidrolizate, extract de piston sativum (PEA), extract de frunze Cynara Scolymus, Oryza Sativa (Rice) Extract, extract de frunze Rosmarinus officinalis (rozmarin), alanină, arginină, glicină, histidină, izoleucină, fenilalanină, Provenină, serină, treonină, valină, tocoferol, proteină de orez hidrolizat, proteină de porumb hidrolizat, proteine ​​de drojdie hidrolizate, ulei de măsline hidrogenat nesaponificate, izododecan, etilhexilglicerină, propandiol, parfum, C11-15 Părică-7, proteină vegetală hidrolizată Pg-propil silenettriol, Cistină bis-pg-propil silenettriol, PCA de sodiu, PCA, diizostearil malat, clorură de cetrimoniu, Laureth-9, Trideceth-12, Polisilicon-15, Leuconostoc / Radish Root Filtrate, lactat de sodiu, acid aspartic, polisorbat 60, pentilen glicol, Hidroxietilceluloză, clorură de hidroxipropiltrimoniu guar, pentaererityl tetra-di-t-butil hidroxihidrocinnimat, edta tetrasodică, acid citric, bHT, caprilil glicol, fenoxietanol, clorfenin, acid benzoic, alcool benzilic, acid sorbic, alfa-izometil iononă, limonenă

Rose de păr și ingrediente de ulei de corp
Ulei de semințe Helianthus Anneu (floarea-soarelui), C15-19 Alkane, Butyrospermum Parkii (Shea) Ulei de semințe Abyssinica, ulei de semințe Rosa, Prunus Armeniaca (caise) ulei de kernel, ulei vegetal, ulei de semințe de camelina Sativa, parfum (parfum) , Metoxicinnamat de etilhexil, benzotriazolil dodecil P-cresol, Linalool, Citronellol, Geraniol, Ci 26100 (Red 17)

Finalizarea ingredientelor cremelor
Apa, dimeticonă, stearat de gliceril, stearat PEG-100, propandiol, propandiol dicaprilat / caprate, alcool cetetar, alcool cetilic, acrilloyllimetiltaurat / VP copolimer, etilhexil hidrogenat, butyrospermum parkii (Shea), Jojoba esteri, oryza sativa (orez) Ulei de tărâțe, cocos nucifera (nucfera) apă, panthenol, glicerină, tocoferol, suc de bambusoides, bambusoides, guma de semințe Tamarindus, Dauucus carota sativa (morcov) extract de rădăcină hidrolizată , Extract de semințe Helianthus annuus (extract de semințe de floarea-soarelui), extract de rădăcină Zingiber officinale (ghimbir), extract de semințe AMARANTHUS CAUTATUS, extract de semințe de la oleifera, extract de semințe hidrolizate, extract de Pisum sativum (PEA), Cynara Scolymus (anghinare) Extract de frunze, extract de ruinare Oryza Sativa (Rice), Rosmarinus officinalis (Rozmarin) Extract de frunze, alanină, arginină, glicină, histidină, izole Ucine, fenilalanină, prolină, serină, treonină, valină, aspartic, keratină hidroxipropil hidrolizat laurdus, proteină de orez hidrolizat, proteine ​​de porumb hidrolizat, proteine ​​de drojdie hidrolizate, ulei de măsline hidrogenat, etilhexilglicerină, propandiol, albine de albine, bis-ceteary amodimeticon , Proteină vegetală hidrolizată Pg-propil silenettriol, cistină bis-pg-propil silenettriol, stearh-21, c32-36 stearat de izoalchil, stearil behenat, alcool benil, ceteareth-25, ceteareth-7, stearat de poligliceril-3, ppg-26- Buteth-26, Polyquaterium-11, Parfum (parfum), PCA de sodiu, PCA, Diisostearil Malat, Bis-digliceryl PolyyAladAladate-2, Metoxicinnamat de etilhexil, Butilhexil metoxidibenzoilmetan, polisilicon-15, Leuconostoc / Radish Root Filtrate, acid fitic , Lactat de sodiu, polisorbat 60, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, pentilen glicol, hidroxietilceluloză, acid citric, aminometil propanol, bHT, caprilil glicol, fenoxietanol, clorfenesi N, acid benzoic, alcool benzilic, acid sorbic, benzoat de sodiu, benzoat benzil, salicilat benzil, hexil scumpal, metil 2-OCtynoate, hidroxizohexil 3-ciclohexene carboxaldehidă, citronell, butilfenil metilpropional, hidroxicitronellalal

Ingrediente de șampon uscat
Hidrofluorocarbon 152a, dimetil eter, denat de alcool, zeolit, copolimer VP / VA, panthenol, tocopheryl acetat, extract de fructe Actinidia chinensis (kiwi), extract de frunze aloe barbadensis (aloe vera), extract de rădăcină Hedychium Coronarium (Ginger), Indica MANGIFERA ( Extract de fructe, extract de fructe, extract de flori de pasiune), extract de semințe Helianthus annuus (floarea-soarelui), glicerină, butilen glicol, apă, parfum, acetil trietil citrat, PEG / PPG-17/18 dimeticonă, acid benzoic, acid sorbic, fenoxietanol , Clorfenin, alfa-izometil iononă, limonen, geraniol, hidroxicitronellal, Linalool, Citronellol

Dacă aveți părul tratat sau deteriorat, adăugați șamponul de reparare și balsam în lista de dorințe. Sunt minunate pentru părul tratat chimic, colorat și deteriorat de căldură. Ambele produse ar putea să sărute verișoare la șamponul și balsamul lui Oribe pentru o culoare uimitoare, care sunt legitime, dar Sooo scump la 44 dolari o sticlă.

OUAI Repararea este la fel de eficientă, dar jumătate din preț. Șamponul de reparare și balsamul are extract de semințe de tamarind pentru umiditate și keratină pentru a netezi cuticula părului, și ei curat și hidratează fără a lăsa în urmă o acoperire grea. Străzile mele par să spargă mai puțin, și rădăcinile și scalpul meu? Ah … atât de bine. Fără ulei sau acumulator. Doar curat, proaspăt, părul proaspăt mirositor. Miar miroase ca poartă o coroană de flori de trandafiri, iasomie și irisuri și crini.

Da, spun: “Oui” lui Ouai!

Yay pentru a face spălătorie în vacanță!

Părinții mei merg cu noi în vacanță în Hawaii săptămâna viitoare (toți rămânem la Timeshare), iar mama mea ma trimis prin e-mail în această dimineață pentru a-mi spune că există o mașină de spălat și un uscător în apartament. Nu-mi vine să cred că spun asta, dar sunt atât de încântat de asta. Înseamnă că pot aduce mai puține îmbrăcăminte, ceea ce se va ajuta, sperăm, la misiunea mea de a ușura încărcătura de bagaje.

Sunt trei perechi de pantaloni scurți pentru o călătorie săptămânală …? Sau ar trebui să aduc un al patrulea? Sau poate că pot să scap de două.

PUBLICITATE

Oooh, raționalizarea!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.