Chic SoCal Casual Machiaj Brand Jouer este sărituri în inelul de subscriere cu un nou serviciu trimestrial al propriei lor, iar răsucirea este un test.

Fiecare selecție (cutiile sunt de 45 USD fiecare, trimise de patru ori pe an) pe care le trimit este definit de răspunsurile dvs. la o listă de întrebări. Luați testul online (întrebări despre culoarea ochilor, lucruri de genul ăsta) și apoi pe baza răspunsurilor dvs., ele completează fiecare cutie cu un set diferit de produse și culori pentru a vă potrivi cel mai bine.

PUBLICITATE

Fiecare cutie vine cu elemente de dimensiuni mari și de mini / mini – toate de la brandul Jouer – și o revistă mică cu detalii despre produs și sfaturi de aplicație.

Abonamentele sunt de 45 de dolari pe cutie trimestrială sau puteți face, de asemenea, o achiziție unică pentru a încerca una pentru 65 de dolari.

Swatches din partea stângă a lui Jouer Blush în flori, Lipgloss în Hamptons și Fishadow Creme în Renaștere
Ce părere aveți despre serviciile de box de abonament pentru frumusețe / machiaj? Te abonezi la oricare dintre ele?

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Nu știu în acest moment, dar îmi place elementul de randomitate și surpriza, în funcție de preț și de valoarea globală, mai ales dacă explorez o nouă linie. În cazul acestui serviciu, cutiile de 45 de dolari sunt absolut mai puțin costisitoare decât achiziționarea produselor pe cont propriu ar fi.

De exemplu, acest Jouer Le Matchbox include …

(1) Sticlă de dimensiune completă de ulei de reparații zilnice

(1) Cremă de dimensiuni de dimensiuni mari în Renaștere

(1) Gloss de buze hidratant de dimensiuni mari în Hamptons

(1) Blush cu pulbere minerală de dimensiuni mari în floare

(1) Curler de gene

(1) Pensulă plat Kabuki

(1) Sticlă mică de dimensiune a eșantionului de un parfum mare (miroase ca Gardenia)

Doar blush-ul de dimensiuni mari, Crayonul de ochi cremă și luciu, de exemplu, ar costa 74 de dolari (vs. $ 45 pentru întreaga cutie).

Ca și în cazul unor astfel de servicii, depinde și de faptul că dețineți deja produse de la branduri (deci nu primiți dupe, dacă nu vă deranjează).

Pe un subiect complet independent …

PUBLICITATE

Flamingos.

Da, mult mai multe flamingo-uri.

Acest videoclip mă face atât de fericit.