jucând cu amprente
Ca filele îi place să spună: “MP, MEOW-RROW-WOW”. Traducere: Stripurile sunt întotdeauna un lucru minunat.

Da, părul meu este încă întunecat în aceste fotografii de când le-am luat înainte să plec de ieri pentru salon; Prin urmare, maroul de ciocolată.

PUBLICITATE

Această rochie de flacără “Strappy” este încă încă o descoperi de la mansardă că sunt absolut iubitoare. (Jur, magazinul trebuie să înceteze să aibă vânzări la fiecare cinci secunde, deoarece sunt extrem de greu de rezistat!) Am primit-o în vânzare pe site-ul lor un timp înapoi pentru 40% reducere. Woop-woop!

Este bumbac moale, confortabil, pentru început, precum și mă înțelegi. Dacă ceva se leagă sau se leagă sau dacă este mâncărime sau altfel incomod în orice tip de drum, nu o am.

De asemenea, are niște întinderi, așa că rochia se mișcă așa cum faceți, precum și Bună ziua, Jackpot! – Îl poți arunca în mașină de spălat acasă. Nu trebuie să o duci la curățătorii uscați.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Folosesc-o chiar aici cu o jachetă albă fără guler, de când aveam în starea de spirit să-l rostogolească puțin, totuși, ea arată destul de adorabil cu un cardigan sau cu o jachetă denim sau de la sine într-o zi caldă.

Pentru a juca dungile, am asociat-o cu un ambreiaj floral modelat, deoarece îmi place contrastul florilor curbe cu liniile lungi de pe rochie.

“Tis plăcut ochiului meu!

Apoi am pictat un lac de lămâie de lămâie pe sfaturile mele pentru a accentua tonurile de pe geantă.

Eu presupun că aș fi putut folosi un colier diferit … pentru că acum că cred despre asta, Jade Eco-Friendly arată un pic din câmpul stâng, totuși eu încă mai place conceptul de ecologic cu galbenul de pungă. Îmi place exact cum sparge lucrurile, precum și păstrează îmbrăcămintea să se uite la fel de bine matchy.

Rochie – Loft Striped Strappy Flare Rochie
Ambreiaj – Loft Art Floral Pouch
Jachetă – LeiFsdottir (Iată ceva similar)
Colier – Kate Spade (ceva similar)
Cercei – Kate Spade
Pantofi – Pop de jeleu
Buze – Mac Huggable Lip Culoare în joc soft
Ochii – Mac Amber Times Nine Ochii Umbra X 9
Nails – Paul & Joe Lacul de unghii în var

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. Happy Hump Day, apropo. Ce porţi?