Paleta de iluminare ambientală din Hourglass
Buna frumoaso. buna ziua. Nu vreau să vă țin de distracție Sper că aveți (este vineri, la urma urmei), dar aveți timp pentru o recenzie de 2 minute? Sper că așa, pentru că acesta este unul, cred că îți va plăcea.

Sunteţi gata? Ok, mă întorc acum pe clepsidra …

PUBLICITATE

Din stânga: spălare luminoasă, electrici incandescente și expunere la dispoziție
Paleta Blush Blush Blush New Hourglass Ambient: 2 minute

O paletă de ediție limitată formată din trei vierme de owglas, două dintre ele re-promovează și o nuanță de blush nou.

Preț: $ 58 US, $ 67 CDN

Vinând octombrie 2014 la Barneys New York, Bergdorf Goodman, SEPHORA și SPACE NK magazine, precum și online la HourglassCosmetics.com.

Cele două nuanțe roșii re-promovate sunt spălate luminoase (o brupă de trandafir de șampanie fuzionată cu pulbere ambientală în lumină luminată) și expunerea la dispoziție (o brupă moale de prune fuzionată cu pulbere ambientală în lumina stării de spirit).

Noua nuanță nouă, exclusivă pentru paleta de iluminare a luminii ambientale, se numește Electra Incandescentă, o blush uimitoare de piersici amestecată cu pulbere ambientală în lumină incandescentă.

Manevreaza-l \ manevreaz-o cu grija! Chiar și ambalajul indică faptul că paleta este fragilă, astfel încât acest apel nu poate fi potrivit pentru călătoriile de vânt.

Incandescent Electra, noua umbră de piersici, este mult mai pigmentată decât am crezut că ar fi la prima rolă / privință. Un strat este suficient pentru o culoare naturală.

Mergeți foarte ușor pe expunerea luminoasă și expunerea la dispoziție, deoarece probabil că veți avea nevoie doar de un pic de unul.

Toate cele trei dintre acestea sunt, în mod surprinzător pentru Hourglass, o briză pentru a se amesteca, iar pulberile nu apar greu în nici un fel pe piele.

Cred că ei arată și teribil în poze. Pielea nu pare grasă, iar porii nu arată extra-mare.

Purtați ceasuri de timp în aproximativ 8-9 ore.

Evaluarea blogului machiajului și a apei: a (un A + Dacă ambalajul sa simțit mult mai potrivit pentru călătorii, dar sunt nervos cu privire la spargerea bluzei!)

Luminous Flush.
Incandescent Electra.
Expunerea la dispoziție
Din stânga: spălare luminoasă, electrici incandescente și expunere la dispoziție
Expunerea la dispoziție
Luminous Flush.
Purtând electrice de incandescență

Pe lângă paleta de iluminare ambientală din Hourglass din 2013 pentru scară … (sunt doar aproximativ aceeași dimensiune.)

PUBLICITATE

Gah, iubesc Hourglass! Îi pot spune deja că va fi unul dintre noile mele lucruri preferate.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum