Tab-urile au fost un original dinamic, în mai multe metode decât unul. El a fost, de asemenea, un operator dinamic calificat.

Dynamo, ca într-unul din acele radiouri de urgență cu manevra de mână, se poate întoarce la suc. Nu voi reuși niciodată să-mi amintesc timpul pe care l-am pierdut puterea la biroul casei timp de trei zile, precum și filele au ținut întregul birou care rulează cu o forță mare de voință, precum și ingeniozitate felică.

PUBLICITATE

Dacă l-ați auzit spunându-l, el va afirma că a făcut ceea ce trebuia să facă … să păstreze modelul Kitty, deoarece acest lucru sa întors în 2014, care era la vârf de cariera modelării sale. El a avut întotdeauna o placă completă de concerte aliniate, precum și a făcut și acea săptămână.

Când puterea a ieșit în jurul valorii de 8 a.m. În acea marți fatală, filele au fost împușcate o imagine spartă pentru Chanel …

Dar nu a panică. nu pentru o secundă. A lovit-o în unelte de mare viteză. El a înțeles că a trebuit să păstreze luminile de fotografiere, precum și să fie necesare pentru a putea auzi știrile, așa că și-a scos radioul de urgență de încredere, precum și a început să se prăbușească.

Apoi sa urcat pe acoperiș, precum și se asigura că matricea solară a biroului lucra.

Din fericire, a fost! Așa că am reușit să păstrăm luminile, precum și la frigiderul de sos.

A fost singura clădire din comunitate care a avut putere, așa că filele au invitat toate pisicile regionale care nu aveau putere la birou la birou, ca să-și poată stoca sosul în frigider de afaceri.

PUBLICITATE

Acesta este doar tipul de feline el. ?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.