Hourglass Nr. 28 Ulei de buze în cameo
Amintiți-vă când Marky Mark avea buchetul lui funky? Ei bine, dacă mă îndreptat cu fetele mele și am purtat pe un ulei de buze de buzunar în cameo, am fi cunoscuți sub numele de Bougie Bouge și Bougie Bunch, pentru că acest tub mic costă 49 ​​de dolari! – Care este redonk. Dar dacă vă simțiți fantezi, sunt lucruri bune, mai ales dacă buzele tale sunt fulgi și uscate.

Am fost un fan al uleiului de buze nr. 28 din prima zi (înapoi când a fost un “fura” la doar 42 de dolari). Am avut un tub pe noptiera mea de ani de zile si in timp ce nu mi-a placut niciodata pretul (intotdeauna am cumparat pe mine in timpul vanziei lui Sephora Vib), stiu ca atunci cand buzele mele sunt trecute de punctul de a nu se întoarce, pot slick Og. Ștergeți numărul 28 pe buzele mele înainte de culcare (miroase și are un gust puțin ca rozmarinul), iar când mă trezesc în dimineața următoare, totul este copacetic.

PUBLICITATE

Hourglass a adăugat recent versiuni colorate de la locul 28 până la linie, iar stand-out-ul pentru mine este nuanța de trandafir numită Cameo.

Absolut superba.

Buzele mele sunt destul de pigmentate, atât de ușor, produsele colorate sunt lovite sau dor de mine, dar Cameo arată ca o nuanță perfectă MBB. (Notă laterală: nu este și cameo, de asemenea, o bandă de 80 de ani? – Atât de multe referințe muzicale în acest post …)

Cuvânt.

Cameo este strălucitoare, dar nu este groasă sau Goopy. Este, de asemenea, hidratant glorios. Dacă doriți niște buze roz și suculente – și vă simțiți Bougie Bouge! – asta este.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF! ?