YASSSS, GURL! Magic într-o sticlă, altfel înțeleasă ca L’Oreal True Match Lumi Fundația luminoasă sănătoasă ($ 12.99)
Pisicile infantile pufoase, precum și bomboane de bumbac roz, precum și stropi strălucitoare, precum și unicorns, precum și un pui de somn pe ABS-ul lui Ryan Gosling. Altfel, mare.

Ultima mea achiziție de machiaj a mers grozav. A fost la Ulta cu câteva săptămâni în urmă, unde am descoperit câteva pietre …

PUBLICITATE

Ca și pietre de machiaj într-adevăr!

Unul dintre ei a fost ceva pe care l-am dorit să descopăr de mulți ani – decenii chiar – o fundație de droguri pe care aș putea să o placă cu fiecare fibră a ființei mele, precum și eu în cele din urmă. Nu pot opri raving despre L’Oreal True Match Lumi Fundația Luminizantă sănătoasă ($ 12.99).

M-am dus într-o predică de 10 minute despre minunata sa față de un străin complet, așezat lângă mine la biroul dentist ieri, precum și nici măcar nu mi-a păsat când ochii ei au început să gloraască. Cred că doamna rea ​​se întreba dacă m-aș opri vreodată să respir (am făcut).

Nu este doar una dintre cele mai bune fundații de droguri pe care le-am găsit vreodată, cu toate cele mai bune fundații ale oricărui tip de tip, vreodată. Foarte ieftin (12,99 dolari), oferit într-o gamă largă de umbre, precum și cea mai bună de acoperire naturală, cum ar fi: “Ce, eu? poarta machiaj? Naw, m-am trezit ca asta … ”

Și nici măcar nu trebuie să recurg la tehnici speciale de amestecare sau doohickeys pentru a face să funcționeze. Fără primeri sau instrumente elegante. doar un pic folosit cu degetele. Asta e tot.

Chiar acum nu o folosesc cu pulbere, deoarece pielea mea a fost extrem de uscată, precum și pudra face să pară chiar mai uscată, cu toate acestea pentru o protecție mult mai multă o să mă oprească cu Mac Mineralizați Pulbere Skinfinish sau Chanel.

PUBLICITATE

Sfântul Graal.

Cum a ieșit ultima achiziție de machiaj?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.