Novato este un oraș somnoros. Există Napa la nord de noi, Oakland la Est de-a lungul golfului, precum și San Francisco la sud, însă Novato în sine nu este un focar de bucurie, precum și de activități (dacă nu numărați celebrările mari de stea de ras aruncate de file) .

Uneori, totuși, lucrurile interesante apar aici … ca și cum am avea un rack Nordstrom.

PUBLICITATE

A fost doar deschisă câteva săptămâni, cu toate acestea am plecat de două ori, precum și am descoperit un valoros. Practic, dacă umblați acolo, încercând să găsiți ceva specific, ca un tee albă de scoică, noroc pentru tine. Fie ca zeii să fie cu voi! Deoarece magazinul trebuie să fie un sfert de mile lungime. Este imens, precum și absolut trebuie să aveți în starea de spirit pentru o vânătoare de comori.

De asemenea, ei au o secțiune destul de mare de apel, care, din fericire, este mult mai conținut decât articolele de îmbrăcăminte, precum și zonele de încălțăminte, precum și puteți să parcurgeți rafturile într-o perioadă de timp accesibilă. Totul este extrem de îngrijorat, precum și ordonat.

Ei aduc un amestec de farmacie (ciudat!) Ca și produse high-end, pe care presupun că vor modifica adesea, totuși când am fost acolo vineri trecută, am văzut o îngrijire corporală de la neurogena, precum și albinele lui Burt, precum și am văzut de asemenea un ecran de machiaj pentru NYX.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

În general, ei nu aduc orice dintr-o linie, totuși părea o cantitate mare de lucruri, precum și mult mai bine decât prețurile normale. Cum ar fi, am văzut o sticlă de neutrounica ultra delicată delicată de zi cu zi pentru 7.97 dolari, precum și cred că este de obicei 10 dolari la Ulta.

M-am speriat puțin când am văzut acest ecran de fericire (looove lotiuni de fericire). Am descoperit acest tub masiv de grapefruit + unt de aloe corp marcat la 16,97 dolari de la $ 49! Ce fură.

Și am identificat, de asemenea, unele machiaj de machiaj din Sephora de la decăderea metropolitană, care se confruntă, Lancôme, YSL, Caudadie, Smashbox, precum și Bobbi Brown, printre altele, precum și orice a fost redus între 5-10 dolari în afara prețului de rutină.

Unele dintre produsele din colecțiile mai vechi au fost marcate și mai mult, cum ar fi Alice de Decade Metropolitan, cu colecția de sticlă, care a fost în vânzare pentru 29,97 dolari în loc de 60 $.

Și ei aduc și parfumuri!

Este absolut o locație pe care o fac regulat pentru machiaj, precum și reduceri de apel, cu toate acestea nu înțeleg că am intrat acolo pentru haine … erau asemenea o mulțime de rafturi. A fost waaay atât de mult stimul pentru mine.

PUBLICITATE

Ai fost vreodată la un rack Nordstrom? Exact cum vă simțiți despre magazinele imense de ieșire ca asta? Intrați în cumpărarea stilului de vânătoare de comori sau vă place să mergeți la magazine care sunt organizate?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.