Mac Powder Blush în Instincte Animale ($ 22)
Dacă ați citit 50 de nuanțe de gri pe un avion, precum și a trebuit să se oprească, la fel de bine ca și un fan pentru o clipă, deoarece, How! – Se încălzește în Hurr – arătați ca și cum ați folosi blush pulbere Mac în instincte animale ($ 22)

Acum, la răspunsul care este potențial prima întrebare, da, blush pulbere Mac în instinctele animale este destul de întunecată.

PUBLICITATE

Apoi, la răspunsul care este potențial a doua întrebare, da, veți putea să-l poarte.

Și veți arăta fierbinte, mai ales dacă păstrați ochii de bază (imaginea capacelor goale, o căptușeală cu ciocolată strălucitoare, precum și oferte minunate de rimel), precum și o poartă cu o buză plină de prune, de când cei doi merg împreună Ca și turmele unicornilor, precum și curcubeele duble.

Cu această roșie plină de ploaie plină, care trebuie să plătească tonurile de piele, precum și mai întunecate, se plătește pentru a vă alege curat foarte atent, precum și petreceți un timp de bit amestecând marginile.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Cred că este cea mai clară-redusă la culorile de toamnă tradiționale din noua colecție de dragoste în cartea Mac, precum și se potrivește ideal cu tema Shmexy de lansare.

Pulbere roșie în instincte animale

Pentru a aplica, folosesc o perie de ventilator, construindu-se încet pe merele obrajilor în straturi uber-subțiri (așa că nu o exagerez cu ea). Culoarea durează de la 7-8 ore.

Alternativ, pentru o mult mai mult Artsy, editorial arata un la 1980 de ani Grace Jones (atât de serios dincolo de feroce), s-ar putea să-l luați puțin cam mai mic pentru a scula cu adevărat acele pomeți.

Distracție funing (stânga), precum și instincte animale (dreapta)
Am de gând să port instincte de animale când mă simt mmrrrrran în această toamnă, împerechind-o cu un ruj mat de plummiu adânc. Suprafața oarecum înghețată trebuie să meargă bine cu o buză mată.

Ooh! – Pun pariu că ar arăta, de asemenea, o luciu de prune întunecat și incredibil de strălucitor.

Și părul imens.

Cu siguranta parul imens.

PUBLICITATE

Claws Out, B * Less! Nu te încurca cu această imensă felină când e pe prowl.

Pret: 22 USD, 26 $ CAD
Disponibilitate: Ediția restricționată; oferit pe 14 august pe internet la MacCosmetics.com; 21 august – 2 octombrie în magazinele din America de Nord, precum și contoarele; pe plan internațional în septembrie
Machiaj, precum și ratingul blogului de apel: B + / A- (are nevoie de un bit TLC în timpul amestecului)

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.