Novato, California – Poliția, obosită după ani mai mare decât goliciunea publică tipică, se sprijină pentru o creștere mai mare. TAB-uri Cat, Supermodel Kitty, precum și machiajul actual, precum și mascota blogului de frumusețe, simte că este defecțiunea Mitropolitului Decay.

“Miau!” filele statelor.

PUBLICITATE

Oricare ar fi cauza, toate indicațiile indică o nuditate și mai multă nuditate publică, precum și modelul nu arată nici o indicație de oprire. De fapt, o nouă combinație de către Bobbi Brown ar putea face lucrurile mai rău.

“Mp!” Statele file ale noului nud pe paleta nudă.

Combinația de 65 USD include 12 pulbere de ochi într-un amestec de maturi neutre, sclipi (metalice), precum și glitters (scânteia).

Combinația conține …

5 x 0,05 oz. Fishadows matte în fildeș, gol, mesteacan, trufe, precum și espresso

4 x 0,05 oz. Femeile metalice în vârful de aur roz, gol, fumos, precum și bronzul de aur

3 x 0,06 oz. Shimmer FayHadows în sifon, grafit, precum și aur

În timp ce mulți entuziaști de machiaj apar încă foame pentru mai multe palete de machiaj de ochi mai neutre, unele sunt pregătite pentru o schimbare. “Îmi plac niște maro-uri practice, precum și la chiriile”, afirmă o femeie, vorbind cu condiția anonimatului “, dar nu m-aș deranja dacă ceva proaspăt și nou a venit să-mi lovească coada de coadă mare, știi?”

“Miau!” filele state, precum și autoritățile sunt de acord.

Locuitorii încă entuziasmați de nuduri sunt motivați să caute noul 65 USD nud pe o combinație nudă la contoarele Bobbi Brown, la magazinul Sephora, precum și online.

Bobbi Brown nud pe paleta nudă

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Filele Feline a contribuit la această poveste.