Noul Hourwglass dispare bastoane de suprafață fără sudură ($ 46 fiecare), precum și Fundația de suprafață fără sudură curată (46 USD)
Este tipul de remarcabil exact cât de departe este disponibilă într-o perioadă atât de scurtă de timp. Există atât de multe produse pe contoare acum care se apropie de pielea realistă. Vorbesc complete, precum și structuri precum culori, precum și acoperiri care sunt practic imperceptibile, precum și tot ce trebuie să spun că este “Yay!” Acesta este un model care merită o plasă din toate capacele Woot-Woot.

Houglass dispare fundație de suprafață fără sudură se află în bej cald, precum și bej (46 dolari fiecare)
Aceste bastoane de fundație fără sudură de 46 de dolari sunt cele mai recente fundații realiste pentru a sări în inel, oferind protecția unui concealer, manevrabilitatea unui lichid, precum și lipsa de greutate a unei pulberi.

PUBLICITATE

Și asta este mare, totuși îmi place exact cât de repede pot fi utilizați (aproximativ un minut sau doi). E ca și boom, boom, boom! – Un pic glisați aici, un pic glisați acolo, obrajii, nasul, fruntea, bărbia. Apoi, amestecați-o cu o piele curată pentru o piele minunată, chiar tonifiată, fără nici un fel de greutate, sau acele nonsens la fel de centură unde se simte ca și cum ai folosi o mască.

Din stânga: pielea goală, apoi un strat de bej de la sine, precum și apoi bej folosit cu machiaj suplimentar

Ei vor fi oferite în magazinele SEPHORA pentru fiecare câte 46 de dolari (26 de nuanțe) începând cu 21 iulie. Este scump … dar ei sunt concentrați, așa că vor dura ceva timp.

Pentru a le folosi, voi lua una dintre bastoane (vezi exact cum sunt în formă de triunghi?), Puneți două puncte pe obraji (pentru că acolo îmi place o acoperire puțin mai mult), un punct pe nasul meu , două puncte pe frunte, precum și un punct pe chinn-chin-bărbia. Apoi, voi amesteca asta cu noua 46 de dolari de 46 de perie de fundație fără sudură.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Suprafața rezultată arată delish.

Purtarea clepsidrării dispar fără sudură în bej set cu NARS translucid de cristal cu pulbere
Folosind cuvântul “Vanish” în nume a fost un apel telefonic excelent, deoarece, serios, nu pot vedea sau simt asta pe pielea mea. Se pare că dispare, totuși, în același timp, încă ascunde roșeața pe obraji, precum și îmi blând porii mei. Pe lângă el, în timp ce încă l-am lăsat pe pistrui.

Ugh, finisajul … e doar superb! Nu pot să o iau. Este ca o catifea moale care arata vreodata lumina, deci este ca aceasta nu poate fi ceașcă de ceai dacă sunteți o persoană mată hardcore. Ar fi cel mai probabil o formă mult mai bună pentru tine dacă îți place pielea cu o strălucire de atingere.

Am purta umbra numită bej, precum și păstrați-l la o protecție cu frunte, nas, precum și bărbie, precum și apoi o dezvoltăm la fel de mult ca și protecția medie pe obraji. Pe lângă faptul că îmi pot dezvolta la fel de mult ca o protecție completă prin stabilirea unui pic mai mult, precum și amestecarea cu o perie.

Îmi place că poate merge la fel de mult ca o acoperire completă, totuși cred că punctele forte ale acestei fundamente sunt formula ușoară, precum și capacitatea sa de a afla pielea, permițând lucrurile ca pistrui să privească. Sunt lucruri fantastice!

PUBLICITATE

Este momentul meu prezent, pe care am alternat cu NARS Velvet Matte Skin Tint când vreau un finisaj mai mat.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.