aventuri DSW!
Ooh! Acest video!? Tocmai am învățat un truc foarte util pentru utilizarea apartamentelor nud pentru a arăta mai înalt:

Dacă sunteți petite ca Moi, sau dacă doriți doar să adăugați câteva centimetri virtuale, fără a purta tocuri, purtați o pereche de apartamente nud – în mod ideal, cu un picior ușor punct – într-o umbră aproape de tonul pielii. Va face ca picioarele să arate mai mult.

PUBLICITATE

De asemenea, pentru efect complet, împerecheați apartamentele cu pantaloni care au lovit deasupra gleznei, și se tuck în cămașa ta.

Imediat după ce am luat această fotografie, cineva a mers la mine și a spus că mă arăt ca Ali Wong (se întâmplă cel puțin o dată pe zi, jur).
Ei bine, voi fi o doamnă nebună de pisică … funcționează cu adevărat! Am o dovadă a fotografiei iPhone ieri când m-am dus la DSW încercând să găsesc o pereche de apartamente nud (am avut un voucher care arde o gaură în buzunar. Woo Hoo!).

Multe la Chagrin, nu am lovit o locuință de acasă pe apartamente, totuși. Am venit destul de aproape de acest număr de bronz și de aur de Vionic …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Sunt unul dintre acele pantofi care arata curat pe picioarele voastre decat arata stopul pe raft, dar am vrut cu adevarat ceva cu Noe Pointier, asa ca am plecat fara ei.

La început am crezut că materialul asemănător de plută era cam ciudat (cum ar fi, mă voi plimba cu dopuri albe de vin de pe picioarele mele?), Dar cu fasciculul de aur, materialul arată aproape ca Chanel Tweed.

Sfat de economisire a banilor!

Dacă faceți cumpărături într-un magazin DSW și vedeți o pereche de pantofi care vă plac, verificați site-ul web înainte de a cumpăra, deoarece, de multe ori, pantofii lor sunt mai puțin pe site-ul web decât sunt în magazine și invers. De exemplu, apartamentele de balet Vionice de balet afișate aici sunt $ 119 în magazin și $ 89.99 online. Aceasta este o mare diferență!

De asemenea, apartamentele au simțit că erau deja “rupte” (deci, nu rigidă), iar insolele aveau un arc destul de înalt, pe care trăim pentru că apartamentele au în mod normal suport zero.

Am venit aproape de a le aduce acasă, dar din păcate … o să continuăm în jur. Dacă nu găsesc altceva, mă voi întoarce pentru ei.

De asemenea, am iubit aspectul acestor apartamente Cole Haan Elsie.

SUPER DRAGUT! – Dar omul, pielea nu avea absolut nici o dată.

I-am încercat și am simțit că mă plimbam cu cutii pe picioarele mele … Oricine altcineva are răbdare zero pentru ruperea pantofilor? Pentru că dacă pantofii sunt neliniștiți ideali din cutie, știu că niciodată nu le voi purta, iar casa ta nu are timp pentru acea prostii.

Oricum, sunt încă pe vânătoare, dar poate că unele dintre acestea vă vor prinde ochii …

Iată planul: Dacă nu găsesc o pereche de apartamente până la sfârșitul lunii, voi aștepta până la primăvară. Voi lua niște crăciuni nud să mă duc peste mine, pentru că – hei acolo sezonul de pornire.

PUBLICITATE

Serios, spune-mi că îți place cizme? la fel de mult ca mine. Locuiesc pentru cizme Ze!

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.