Am fost într-un mod de citire în ultima vreme datorită unui loc puțin cunoscut (în zilele noastre), locul fantastic numit “Biblioteca”.

LAUGH OUT LOUD.

PUBLICITATE

Atât de multe cărți, atât de multe povestiri pentru a descoperi. Oh, și mirosul de pagini de hârtie vechi, reale, cinstite de bunătate? Nu vă deranjează – eu sunt persoana care stă în culoar cu o carte apăsată până la fața ei inhalarea și expirarea unui pic prea entuziasm. Simțiți-vă liber să vă priviți și să vă umpleți ciudatul pentru această zi.

De îngrijirea lui Terry Baume de trandafir (60 $)

Oricum … Pentru a vă asigura că acest post de blog este cel puțin marginal legat de machiaj, iată balul Bougie Lip pe care l-am pus noaptea în ultima vreme înainte de a începe să citesc: de către Terry Baume de Rose Lip Care. Este bogat, hidratant și ușor de trandafir parfumat (gusturi un pic cam ca și trandafirii).

Îmi place la fel de mult ca și balsamul de la Nuxe pe care l-am iubit de ani de zile, dar este șocant scump ($ 60!), Deci, în ciuda iubirii mele pentru asta, voi continua când voi termina potul … dacă nu câștig loteria , desigur.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Și dacă se întâmplă asta, atunci aduceți Bougie, iubito!

“Un tratament SOS ultra-plin de farmec, multi-protector și nutri, pentru utilizare dublă: buze și unghii. Ultra-bogat, calmează zonele mai uscate și cele mai delicate. Acest balsam prețios este cremos, non-lipicios, umed și matasos și are un parfum delicat de trandafiri. ”

– Barneys.com.

4 din 5 inimi.

Acum, pe cărți …

Tânărul Jane Young de Gabrielle Zevin

Acest lucru a fost favoritul meu despre acest ultim lot o “citește. Este vorba despre mame și fiice și care se deplasează și trăiesc cu consecințele greșelilor noastre.

La centru este Aviva Grossman, un intern tânăr și ambițios al Congresului, care este prins într-un scandal care îl forțează să facă schimbări mari în viața ei.

Fiecare dintre personajele principale din poveste – Mama lui Aviva Rachel, Aviva, fiica lui Aviva Ruby, și partenerul congresmanului – fiecare se transformă ca naratorul, astfel încât să vedeți evenimentele care se desfășoară din diferite perspective și fiecare voce este așa Crystal clar că simți că personajele sunt chiar acolo cu tine.

Poftele lui Chrissy Teigan

Da, am citit cărți de bucate înainte de culcare … și da, asta e rău sfătuit când ți-e foame. Și da, acest lucru a fost scris de același chrissy TEIGAN, care este, de asemenea, un model de sport ilustrat, o mamă la doi copii, Squeeze Main John Legend, și persoana care a colaborat cu Becca pentru a crea unul dintre paletele mele preferate din toate timpurile.

E și o foodie mare. Nu am făcut nimic din carte încă, dar o voi face. Totul arată atât de bine … dacă am avut o imprimantă de mâncare 3D (știi, dacă ar exista), aș face cartofii scoici, barul Frito Pie, puiul de busuioc și orezul de nucă de cocos pentru prânzul meu astăzi.

(De asemenea, dacă vă puteți rupe ochii departe de toată brânza topită, ați putea observa că machiajul lui Chrissy este în totalitate pe tot parcursul cărții.)

Ai fost făcut pentru asta de către Michelle Sacks

O plajă ușoară Citiți dacă sunteți dornici de suspans. Personajele principale, Merry și Soțul ei Sam, sunt transplanturi din New York care trăiesc în Rural Suedia cu copilul lor copilul lor când cel mai bun prieten al copilăriei lui Merry, Frank, vine să viziteze.

There are affairs and a murder, and early on you realize that *all* of the main characters are lying about things. Este treaba voastră să vă dați seama cine spune cel mai mult adevăr.

The writing isn’t overly complicated, and the plot moves at a good clip. I got sucked in and read the whole thing in a day!

My absolute darling by Gabriel Tallent

I kinda want to tell you to read this…but I also want to warn you against reading it at the same time. Stephen King loved it, which is why I took a crack at it, but it’s heavy and brutal, and I most definitely will not be reading it again.

At the same time, I couldn’t stop turning the pages because I desperately wanted the main character, Turtle, a tough-as-nails 14-year-old girl, to survive her terrible life and her abusive sociopath father.

PUBLICITATE

Even with the difficult subject matter, the book has stunning moments and vivid writing, especially in the descriptions of coastal California and the area around Mendocino, and in the poignant, funny scenes with her pals Jacob and Brett.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.