Serios, am făcut acest machiaj în 15 minute, pentru că nu pot să se ocupe mult mai mult decât atât de mult acum. Nu pot.

M-am simțit astăzi în anii ’90, astfel încât obrajii mați, precum și buze. precum și toate maro.

PUBLICITATE

Toate maro!

Dar am avut nevoie să am un pic de culoare în amestec, așa că am aruncat la fel și o căptușeală ecologică pe liniile mele.

Am folosit câteva dintre maro-maro mată din combinația Lorac Mega Pro 3, precum și obrajii mați, precum și buzele cu tarta.

Mă duc la un lucru tonal. Brown pe ochi, obraji, precum și buze, precum și de asemenea, Matte totul. Această metodă căptușeala ecologică, care are un pic strălucitor, va ieși afară.

Cel puțin asta am fost pentru …

Adică, orice. Este de machiaj de 15 minute. Nu toate acestea vor fi perfecte, cu excepția cazului în care cineva se uită la mine intens de la o cameră, nimeni nu va observa cu adevărat că, eventual, această linie este mai groasă decât acea linie, sau poate că umbrele mele nu sunt amestecate perfect. Sunt minunat cu asta.

Ochii: Maple, Toffee, precum și Olive din combinația Lorac Mega Pro 3, Mac Pro Longwear rezistent la apă Colurstick în căruța amară, creionul ochilor de degradare metropolitană, precum și rimmel volum colorist mascara

Fata: Mac Matchmaster Shade Intelligence Compact in 4.0, Sephora Viitor Viitor Concealer in Pecan Pie, Mac mineraliza skinfinish natural in mediu de aur, precum si tarte Amazonian Clay Blush în seduce

Buze: Tartest vopsea de buze tartă în Brownie

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF! Sper că aveți o dimineață excelentă până acum.