și AWAAAAAY Noi strălucim! Nyx departe Am strălucit lichidul de încălzire din partea de sus în moonbeam, halo de zi și graba de aur.
Calgon Nyx, du-mă departe! Duceți-mă în acel loc unde Highlighters nu trebuie să fie atât de complet în fața voastră și unde oamenii își prețuiesc o strălucire perlă subtilă.

Oh, Doamne! Nyx departe Am strălucit lichidele de lichide sunt așa, atât de bine! Mă așteptam la un șuvoi, aparent “Bună ziua de la atingerea exterioară a universul” tipului de evidențiere de la acești lideri lichizi, dar nu sunt deloc așa. Am încercat trei din cele nouă nuanțe, toate fiind disponibile în linia permanentă și sunt glorios subtilă. Ei au mult mai mult de un strălucitor peral decât un îngheț în fața ta și cred că arată exact ca perfectorul pielii, strălucind de piele (dar la o fracțiune din cost).

PUBLICITATE

Purtând un amestec de halo de zi și de aur de aur pe podul nasului meu și pomeții mei superioară …

Eu dunno … poate pentru că acestea sunt doar 6.99 dolari fiecare, mă așteptam la bucăți mai mari de strălucire și îngheț care mi-a evidențiat liniile fine. Rușine pe mine pentru că presupunând automat că, doar pentru că acestea sunt ieftine, nu ar fi foarte bune.

Dar ei sunt.

Îmi place că pot să șterg atât de ușor orice margini vizibile și să le amestecim în orice altceva pe care aș putea să le purtăm – fundație, cremă blush etc. Tot ce este nevoie este câteva paturi și glisare de un deget. În plus, sunt ușor de construit sau de a ieși, și ei durează toată ziua pentru mine.

Într-un cuvânt, sunt “luminoase”. În cinci cuvinte, sunt “ieftine, dar nu ieftine.”

PUBLICITATE

Continuați cu sinele tău rău, NYX! Vă mulțumim că ați făcut-o mai simplă pentru iubitorii de machiaj pentru a obține strălucirea eficientă a costurilor.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.