Nu m-am putut descurca să fiu faimos … dar mă pot descurca în picioare lângă o persoană celebră, lol!
In niciun caz! Nu mi-ar plăcea. Vreau să spun, știi … aș vrea câteva dintre avantaje. S-ar putea să oferim cel mai probabil cu ea timp de aproximativ un an, cu toate acestea, în cele din urmă, interesul mă va purta, omule. Nu m-am putut descurca să aibă ceea ce am făcut sau să fiu folosit sau să fiu scrutat complet examinat. Îmi place să fac lucruri tipice de lucruri waaaaaay atât de mult. Cum ar fi, cerința de a putea cumpăra un borcan mare mare de nutella, precum și noul american regulat la 11 seara, fără a anunța-o în lume!

Am crezut despre asta de la un film am început să strecing noaptea trecută numită Gemeni. În ea Zoe Kravtis (ea este Doppelgangerul mamei sale, nu-i așa ?!) joacă o actriță celebră. Am primit doar aproximativ 15 minute înainte de culcare, totuși există o scenă lângă început, unde părăsește un restaurant, precum și paparazzi încep să-i hărțuiască, încercând să provoace o reacție de la ea, cerând întrebări nepoliticoase … nu a arătat distractiv deloc.

PUBLICITATE

Vă va lăsa să înțelegeți exact cum se dovedește atunci când mă urmăresc … într-o săptămână, deoarece acesta este momentul în care mă duce să văd un film la Casa acum, lol! Începem un film, precum și vizionați probabil că 15 minute înainte de “nevoi” pentru a inspecta ceva pe punte sau Connor “are nevoie de un partener de colorat sau încă o mulțime de rufe” nevoi “pentru a fi pliate.

Ciclul se repetă în fiecare zi sau două până când filmul declarat a fost urmărit, ha ha ha.

PUBLICITATE

Oricum, ar putea să te descurci să fii faimos? Mintea de gândire doresc să știe.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.