purtând Rujul de sculptură de culoare a lui Estee Lauder de sculptură
Îmi place numele acestui paste lauder ruptură – coral sfidător.

Cum se blochează cu o grămadă de rufani în fața unui 7-11 trecutul trecut sau, eu dunno, se ridică în mijlocul unei întâlniri de personal plictisitor și țipă, “sărut asta!” la seful pe drumul spre ușă.

PUBLICITATE

LAUGH OUT LOUD! Oh, coralifiant, rebel, tu.

Pure Culoare Invy sculpting Ruj în coralifiant, $ 30
Defiant Coral este unul dintre rujele noi de sculptură din linia permanentă a lui Estee Lauder, numită “sculptură”, deoarece pigmenții multi-fațetați din fiecare dintre cele 21 de nuanțe de instrucțiuni de înaltă intensitate se presupune că buzele arata mai definite, formate și curbate.

Acoperire completă cu timpul de uzură de 6 ore

Complexul de umiditate pentru eliberare a timpului ajută la captarea și sigilarea umidității

Buzele se simt în mod continuu hidratat pe tot parcursul zilei

– Esteelauder.com.

Ei sună destul de scump pentru ESTEE Lauder la un pop $ 30 un pop, dar îmi amintesc de pricierul lui Guerlain $ 51 Le Rouge GS în ceea ce privește modul în care ei simt, să arate și să funcționeze.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Vreau să spun că nu cred că ambalajul este la fel de sexy ca marginile marcate cu rouge GS – deși marina și aurul sunt elegante în felul său – dar crema netedă a coralului, hidratarea bogată, acoperirea opacă și timpul de uzură de 5-6 ore este ca ceva din linia Rouge G.

În ceea ce privește unghiul de sculptură, mă simt ca un cârlig interesant, iar da, cred că buzele mele par a fi puțin curbator din cauza modului în care lumina reflectă, dar știți, în principiu orice Lippie luminoasă vă poate oferi un efect similar.

Smooth, cremos, de lungă durată și sooo confortabil. În plus, formula miroase și are un gust ca vanilie, yum!

Îmi place coralul sfidător. Imi place mult. Cred că este absolut demn de agăța cu restul echipajului meu de corali în această vară. Sper că nu se rumează cu Muse Hourglass, rezidentul roșu rezident Diva în sacul meu de machiaj (acea bătălie ar fi ca Mariah versus Beyonce, om!).

Cei doi sunt similari, dar cred că coralul sfidător este un pic mai puțin roșu.

PUBLICITATE

Puteți găsi corali sfidător, ridicându-și pumnul și lupta cu omul acum la contoarele ESTEE Lauder și online.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.