noua $ 49 Metropolitan Decay Naked Cherry Collection Failhadow Palette
În mod clar, ud are un lucru pentru bing … cireșe. Bazându-se pe ambalajul pentru o nouă colecție de cireșe Naked, Bing este Bomb, precum și pot aprecia asta. Adică, înțeleg. Văd conexiunea. Un Bing profund, întunecat, purpuriu, are sens pentru o colecție de machiaj, totuși eu încă mai sunt mai mult ca Rainienii. Sunt mai dulci, omule! precum și îmi place acea acțiune roșie, precum și acțiunea Ombră galbenă #Impportanfruitopinions.

(Interogare rapidă de machiaj: ani înapoi Mac a lansat, de asemenea, o colecție inspirată de cireșe. Poți să rețineți ce a fost numit?)

PUBLICITATE

Fără roșii, cu toate acestea o mulțime de roz, precum și prune

Surprinde! – Nu există o mare parte din roșu în noua colecție de cireșe Nou.

Ca nici unul.

Fishadow-ul roșu este pe modelul ideal acum, cu toate acestea, dacă ați așteptat să scăpați seducătoare, vermilioane VAMPY, precum și Ruby Roșs în această versiune, îmi pare rău.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Colecția, care a fost de aproximativ o săptămână acum, include o combinație de ochi ($ 49), un trio blush / evidențiere (34 $), doi ochi ($ 21), trei rujuri (34 $), precum și un spray de setare a cireșului ($ 15).

Judecând după nume – Cherry Naked – S-ar putea să fiți așteptat destul de natural acolo pentru a fi cantități abundente de purpuriu în această colecție, însă acești predate sunt predominant roz, trandafir, purpuriu, precum și Mauve. Chiar și mult mai șocant, niciun portocaliu-y în paleta de ochi!

Stiu; Sunt încă în realitatea tipică? Când a fost ultima dată când UD a lansat o combinație fără un portocaliu-maro?

Luați rapid: Purtător șocant

Dacă vă simțiți ceva diferit, care nu este plin de brunuri normale, precum și cum vă place să folosiți purpuri, precum și vă puteți vedea venturează în țara lui Mauve, precum și tonurile roz, combinația goală de cireșe este merită o privire. Imi place.

Paletele goale sunt neutrele de mâner ale urbanului, precum și cireșul gol încă pare, bine … neutru. Am crezut că aș avea un timp dificil cu el, deoarece ori de câte ori am purta ochi roșii sau roșiați, arăt bolnav și / sau obosit, totuși nu este o problemă pentru această paletă, având în vedere că aceste nuanțe nu au subplinte roșii. Există doar o mulțime de purpuri de îmbrăcăminte, prune, burguri, trandafiri, precum și Mauves.

Oh, precum și sărutări de cupru, bej, precum și piersic pentru a sparge lucrurile puțin.

Purtând paleta de ochi, combinația obrazului, precum și rujul diabolic
Combinația pare a fi similară cu Backtalk (care a declanșat o răsturnare minoră în rândul persoanelor care se așteptau la o combinație roșie cu ochi roșii când a fost lansată recent), dar oricum, ar putea să lipiți ochii de la cireșul gol în BalkTalk Paleta, precum și ele par să fie ideale în formă, totuși ele sunt destul de diferite (vezi swatele de mai jos). Aceste culori sunt mult mai mult decât diferite suficiente pentru a sta pe cont propriu.

Din partea de sus: ochii, blushul, precum și linistul, rujul, precum și căptușeală

Urban Decay Backtalk Swatches
Toate cele 12 ochi de ochi în combinație sunt noi, precum și multe dintre ele sunt matte.

În ceea ce privește restul colecției …

În ceea ce privește paleta roșie de evidențiere, blushul este mai întunecat decât se uită în tigaie, precum și ambii răsturnători sunt înghețați … Nu mă văd folosind o tonă.

Același lucru este valabil și pentru rujuri … Deși, dacă cireșul de pe capac nu este cel mai drăguț?! Rujurile sunt extrem de anii ’80, în special bejul ușor, precum și cald roz diabolish.

Fros-Tay.

Vreau să spun, arată minunat în PIC, totuși când le port în viața reală, mă simt ca părul meu trebuie să fie spiralat Permed, acoperit în gelul rigid Depp, precum și radianța la două metri de capul meu. De asemenea, cel mai întunecat ruj (cireș) arată ca pielea pe un Bing. O să-i ofer asta.

Cu toate acestea, problema mea uriașă este cu finisajul de cremă, care se mișcă … foarte mult. Pe lângă faptul că voi purta o culoare întunecată, cu mult mai bine credeți că va fi o va fi o mată, precum și 2) să fiți blocați în jos.

Rujuri de cireșe de cireșe în suculente, diabolice, precum și cireșe (câte 18 dolari fiecare)
Printre căptușeli, cum ar fi medicația este un purpuriu violet (fără subtilități roșii, deci este incredibil de purtat), precum și piața neagră este un gri uimitor gri. Ambii sunt pigmentați, cu toate acestea, nici unul nu dorește cu adevărat să dureze pe liniile de apă sau pe linia de lasare inferioară (linia superioară a Lash este bună, totuși).

Naked Cherry 24/7 Glide-on Glide-on Cencils de ochi în ca medicamente, precum și piața neagră (câte 21 de dolari)
De asemenea, spray-ul de setare a cireșului este, în general, cu toții mai nuclei cu un miros de cireșe … nici o femeie uriașă.

Unde să o descopere

PUBLICITATE

Colecția este coaptă pentru alegerea lui Macy’s, Ulta, Sephora și Urbandecay.com Miew ideal.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.