Becca Foarte primul filtru de amorsare ușoară, $ 38
Becca Backlight Deal cu grundul total Slays, precum și îmi place atât de mult încât întotdeauna păstrez o sticlă în standby!

Dar știi … Nu înțeleg această nouă versiune purpurie a acestuia, noul Becca foarte întâi se ocupă de grund (38 $).

PUBLICITATE

Cum ar fi lumina de fundal, este o afacere perle cu grundul pe care îl aplicați înainte de fundație pentru a vă hidrata pielea, precum și asistați-l să arate mai luminos, cât și mai puțin lipsită, însă în cazul în care lumina de fundal este o piersică bej perla, foarte prima lumină este o pură, rece- tonifiat perla violet.

Mai întâi are un miros de citrice, în timp ce lumina de fundal este neschimbată.

Am testat foarte multă lumină de aproximativ o săptămână acum, precum și știu … nu face nimic pentru mine. Pielea mea arată mai mult sau mai puțin exact la fel după ce îl aplic. Bănuiesc că perla violetă este la fel de subtilă pentru mine.

Becca Filtru de primăvară de lumină, amestecat, precum și ne-amestecat
Am încercat-o singură pe pielea goală, sub fundație, precum și l-am adăugat chiar și la hidratantul colorat. Indiferent de modul, cu adevărat nu văd o diferență.

Poate că este intenționat, precum și nu sunt doar piața țintă. Linia de fund, metoda asta și pașnică pentru mine. Cred că voi rămâne cu iluminarea mea de fundal și adevărată.

În primul rând, lumina primește recenzii fantastice. În prezent are 4 1/2 stele din 5 pe site-ul SEPHORA, astfel că există oferte minunate de persoane disponibile care le place.

Dacă sunteți interesat, este oferit acum la contoarele Becca, Sephora, Ulta, precum și online. Este de 38 de dolari pentru un 1-oz. sticla.

Utilizați vreodată lumina de fundal? Exact cum vă simțiți despre asta?

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. Eu pot sau nu ar fi trebuit doar să fiu “ce să fac când copilul aruncă un tantrum”.