Magazinul de corp Matte Kajals în alb, precum și negru ($ 15 fiecare)
Nu subestimați niciodată puterea memoriei de masă musculară.

Sunt atât de folosit pentru a-mi găsi ochii cu căptușeală de rutină, că am fost înspăimântată, mi-aș fi înspăimântat ochii cu Matte Neagră, precum și White Matte Kajals de la magazinul de corp (câte 15 dolari fiecare).

PUBLICITATE

Vedeți acea idee lungă, punct de vedere în imagine? COO “, nu?

Dar atât de înfricoșător.

Ceva despre ea strigă, “Yer o să-ți dai ochii, puștiule!”

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Nu am încă mai (mi-am văzut ochiul, asta este), ceea ce este bun, cu toate acestea noaptea este tânără, haha!

Iată altceva care este bun: aceste căptușeli se simt excelente în labele mele. Partea pe care o țineți este un fel de curbată ergonomic, precum și le face confortabil să se țină și simplu ca fiind destul de simplă pentru a controla, chiar păstrați vârful gigantic, incredibil de lung.

Formula-înțelept, aceste căptușeli matte sunt netede, precum și cremoase, precum și smovging-ul produs. Tocmai ai linia liniilor de blestem cu ele, precum și apoi rulați un vârf curat sau un Q-Sfat de-a lungul marginilor pentru a le pena. Aveți aproximativ 10 minute de joc înainte de seturile de produse.

Cred că acestea sunt absolut mult mai bine pe liniile mele de bord decât pe liniile mele de apă. Pe acesta din urmă, nu-i pot face să rămână pus! Atât negrul, cât și cel alb încep să fie intense, matte, precum și total opac, cu toate acestea două ore mai târziu au dispărut cu toate acestea (decolorarea este deja evidentă după 30 de minute).

PUBLICITATE

Pe liniile mele de bară, totuși, pot să merg cinci sau șase ore înainte de a mă simți ca și cum aș fi nevoie de o atingere.

Desigur, dacă capacele mele combinate au loc într-un mod uleios suplimentar în acea zi, căptușeala se va transfera în creasta mea când clipesc.

În ceea ce privește garniturile de smudieni, cred că acestea sunt în mod solid OK. Dacă am avut ceva de genul unui kohl de 16 $ Mac Kohl în feline sau smolder în jurul (ambele sunt pitch negru), sau Mac interesant (un alb Stark), cel mai probabil am ajuns pentru cei mai întâi, de la capacitatea de a le folosi pe mine Lash, precum și liniile de apă, totuși acestea ar face bine suficient într-un vârf.

Body Shop Matte Kajals în alb, precum și negru, $ 15 fiecare
Swatch out!