lucioasă, strălucire bunătate
Este un glitter, sau este un luciu foarte strălucitor de ochi? Quelle Suprise! Ambele.

PUBLICITATE

Mac Dazzledow Lichid Lichidhows (22 dolari fiecare)

New Mac Dazzlehadow Noi Mac Dazzlehadow vin în 10 nuanțe în fiecare culoare pe care doriți să o purtați la ora Schmexy, până la biblioteca preșcolară (ea), sau oricând, într-adevăr.

“Fii pierdut în ochii care tantalizează, fascina și glamorizează. Introducerea mișcării irezistibile a lichidului nostru de dazzlehadow doze-nou. Disponibil într-o serie de finisaje de fascicul – de la strălucirea strălucitoare la scânteia subtilă și cromarea uimitoare – această umbră de ochi lichizi ultra-strălucitoare se alunecă pe capace pentru o spălare de culoare fantastică care își păstrează splendoarea timp de până la 8 ore. Formula sa de răcire ușoară se stabilește rapid pentru textura supremă a pielii, care se simte ultra-moale pe capace. ”

– MacCosmetics.com.

Serios, sunt o astfel de descoperire. Nu veți avea niciodată să vă ocupați de Bits Renegade Glitter Cascading pe obraji sau sub ochii tăi (sau, în cazul meu, în fruntea mea și de ce sau cum gitter reușește să se ridice acolo, nu voi ști niciodată).

Și din cauza finisajului reflectorizant, puteți obține, de asemenea, aspectul de înaltă modă al ochilor luciști în stilul revistei fără acel sentiment lipicios, gooey, brut pe capacele voastre. Dab unele pe partea din spate a mâinii dvs. cu aplicatorul Doe-picior, ridicați cea mai mică cantitate cu o perie de amestecare conică (aceasta este cheia! Nu utilizați prea mult!), Amestecați pe capacele dvs. și nu se va înscris toată ziua. (Uita-te la ceas, totuși, pentru că vei avea doar aproximativ două minute pentru a bufna înainte de formula complet seturi.)

Aceasta este rujul mat de suede de buze lichide în roșu nud de produse cosmetice civilizate pe buzele mele.

Sfat: ușurează tranzițiile dintre lichidele Dazzleshadow de pe piele, estimând marginea cu fardul preferat de bronz sau brun, pentru că este mai simplu să se amestece o umbră cremă într-o altă cremă sau o umbră lichidă, în loc să se amestece o umbră de pulbere cu a Crema umbra. Texturi similare = amestecare mai simplă. Aici, poartă o bază de culori Mac Cream în top-ton sepia, dar puteți folosi în mod esențial orice ochi de brânză cremoasă pe care o aveți în jur.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Îi recomand foarte mult cele două nuanțe pe care le port aici – raze raionale calde (capacele exterioare) și piersic de strălucire în fiecare zi sunt soare (capace interioare) – dacă căutați ceva flexibil, deoarece ambele lucrează cu buze neutre și îndrăznețe .

PUBLICITATE

4 din 5 inimi.

Cartierul dvs. prietenos Beautya ddic,

Karen.