New Mac Studio Pudră de apă / apăsată, 36 USD, oferit Miew
Să o rupăm, prunc.

PUBLICITATE

Incepand cu…

PUBLICITATE

Ce este? Ei bine, sunt fericit că ați întrebat! Este o nouă linie de 36 de pudră presată de 100 de dolari oferită acum în linia pe termen lung.

Are o tigaie divizată cu două nuanțe, unul mai cald decât celălalt, astfel încât să vă puteți personaliza culoarea.
–> Îmi place acest concept, precum și dorința mai multe branduri ar face acest lucru! Heck, îmi amestec întotdeauna nuanțe.

Mac afirmă că este pentru toate tipurile de piele, totuși ar trebui să fie deosebit de mare pentru pielea tipică și uscată … sau așa că ei stau (mai mult în câteva).

Compact din plastic se simte robust, precum și considerabil (Yay!). De asemenea, include două aplicatoare – un burete, precum și o afacere cu perie.

Este oferit în 11 nuanțe (întunecate, adânci, adânc, întuneric, mediu adânc, mediu întunecat, mediu, mediu plus, mediu, lumină, lumină, lumină suplimentară).
Am purta medie de aur, care este un meci excelent pentru pielea mea NC42.

Cred că femeile, precum și colegii care doresc 1) controlul uleiului, 2) o protecție destul de mare (una sau două straturi se ascunde rapid hiperpigmentarea, precum și tonul inegal al pielii), precum și 3) o suprafață mată ar trebui să o încerce.

Cel puțin pentru mine, această pulbere este puțin dificilă, deoarece atunci când l-am strat pe lângă fundații, precum și de concepari, pielea mea arată uscată (este cu adevărat vizibilă în jurul liniilor fine de pe frunte), precum și machiajul meu pare greu ( Puteți vedea în acțiune chiar aici, precum și aici).
Între protecția opacă (chiar dacă se face referire la mediu), suprafața mată, precum și vârsta mea * ahem *, aceasta nu este cea mai iertată pudră din lume. Adică, nu e ca și cum aș putea vedea boabele de pulbere sau orice altceva. De fapt, pulberea în sine este extrem de fin, totuși când este folosită pe partea de sus a altora cu produse, este mai mult mai mult … Insta-Glam minunat decât eu sunt folosit în aceste zile. Nici măcar nu mă aventură la fel de mult ca și protecția medie.

Dar dacă pur și simplu purt acest lucru singur fără concealer sau fundație, sau cu, cum ar fi un primer sau o loțiune de iluminare (cum ar fi Becca Backlight sau crema Strobe Mac), precum și mi-am dus pielea cu Mac Fix + după aceea, apoi îmi place Este … pare natural, precum și obține sarcina făcută.

Chiar și prin el însuși, nu va înlocui dragostea mea numărul unu Mac Powder, Mac mineralizează naturalfinish natural.

Îmi amintește de pulberea lui Chanel, precum și dacă doriți o protecție moderată opacă într-o linie cu o selecție minunată a umbrelor, precum și o piele grasă sau tipică, cred că merită cu siguranță să încercați.

Lumină suplimentară, ușoară, prune ușoare, medii, medii plus, medii de aur, întuneric mediu
Mediu adânc, întuneric, întuneric adânc, întunecat
Swatches din toate cele 11 nuanțe
Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.