toată această dramă de Lash pentru mai puțin de 10 $. Mulțumesc, L’Oréal Lash Paradise!
“Aș dori două bilete la paradisul Lash, vă rog! – Unul pentru mine, precum și unul pentru tubul meu de roz minunat de rimică din Mascara. De fapt … face ca trei bilete, deoarece o să cer un scaun separat pentru lungimea adăugată. Da, din moment ce genele mele, care de obicei dispar în fundalul feței mele, chiar și după ce le-am încurcat, arăt atât de mult timp când o port cu ea că ai crede că am fost unul dintre acei oameni fericiți genetic.

Înainte, precum și după un singur strat
Am auzit despre paradisul Voluminous Lash, un nou-ish la familia mascara lui L’Oréal, de la prietenul meu Vanessa, care face machiaj pentru nunti, precum si celebritate in L.A. Era ca si cum ar fi, aceasta va schimba lumea ta. Nu pot online fără ea. Eu o folosesc, precum și eu o folosesc pe clienții mei și … Dă-te doar un tub ASAP. (În numeroase cuvinte.)

PUBLICITATE

V, nu ați jucat!

Înțeleg că este trite, totuși este ca și cum ai folosi falsiile. Aspectul este similar cu minunatele mincinoase ale lui Tom Ford, cu toate acestea extrem de costisitoare, de 45 de dolari (chiar au perii ondulate similare), totuși produce un volum puțin mai puțin.

Există și numeroase versiuni diferite, inclusiv rezistente la apă, precum și impermeabile, toate în tonuri diferite de negru. Am rezistența la apă, în cel mai bun negru, care arată remarcabil chiar și după un strat negru de pitch (și devine mult mai bine cu două).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Lungimea? E o nebunie. În plus, produce separare fină, precum și o curbură strânsă cu un impuls major de volum, deși sunt Hella lacomi când se referă la volum, precum și întotdeauna doresc un pic mai mult, pentru că sunt vorba despre acel Cils sintetic Fatty YSL / Chanel Le Volum Lash Life.

Volumul lui Lash Paradise este încă bun, totuși.

Curl nu este o glumă.

Îmi place, totuși, heads-up – Am văzut unele evaluări despre Ulta, precum și am auzit de la prieteni care spun că se agită de ele. Nu se întâmplă cu adevărat pentru mine. Lansarea mea arata neteda, precum si simt matasy, precum si lumina, cu toate acestea nu toate produsele efectueaza exact aceeasi metoda pentru toata lumea.

Am folosit două haine ieri, le-am avut timp de 10 ore, precum și am văzut un pic de smudging la sfârșitul zilei (fără debitul). Jumătate din când am o linie de lansare inferioară fumătoare, deci un frotiu mic, abia acolo nu este o ofertă uriașă pentru mine pentru o rimel de 9 dolari.

PUBLICITATE

Acesta este un nou esențial în geanta mea de machiaj, precum și îmi place atât de mult încât o să iau versiunea non-impermeabilă data viitoare când merg la Tar-Ghay, unde am ajuns pentru 8.99 dolari. Un prieten a scăzut cunoștințele, precum și acum o aband la tine.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.