Folosesc casete video, vertigo, precum și umbrele personale de la Tom Ford.
Acum, adolescentul, micul buzelor Tom Ford și rujurile de băieți tineri (și buzele și feminin ruj!) Au adorabili Li’l cu ochii de dimensiuni de dimensiuni de dimensiuni pentru a juca cu.

Noul $ 36 Tom Ford Personal Shadow Ochii mici, introduse în ochii lui Tom Ford Collection sunt la fel de adorabile ca și butoanele! Sunt despre exact aceeași dimensiune ca și ei.

PUBLICITATE

Ei bine, nu chiar, totuși ei sunt mici. Panii de biți delicios includ 0,04 uncii de produs.

Noua fard de ochi minis de la Tom Ford
Există cinci complete diferite între cele 30 de nuanțe.

Ultra Suede – o mată total fără perle

Suede – o mată demi-mată cu particule de perle subtile

Sateen – o perlă lucioasă cu o strălucire radiantă

Vinil – un crom metalic cu stralucire mare

Paillette – o perlă preluată, strălucitoare

Fiecare singur apare ca un quad mic de ochi TF, totuși când o deschizi, există o mică oglindă, precum și o tigaie de fard de ochi înăuntru.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am jucat cu patru dintre ei, precum și de fiecare dată când trag unul afară, cred, wow, de ce nu toate ochii se amestecă așa?

Îmi doresc toate fardurile amestecate în plus față de Matte Taupe Vertigo (o nuanță ultra-piele), precum și video demi-mată (Finish Suede). Sunt pigmentați, darteria, precum și ei nu vor sări peste. Se vor amesteca pe orice altceva.

Un ochi zilnic mult mai bun cu VideoTape, precum și Vertigo (buza este Mac Robert Lee Morris Mattene Ruj în dovleac, iar obrajii sunt Mac Linda Blush.)

Pielea goală, umbrele cremoase, creioanele de ochi, grunduri – se ocupă de ceea ce le aruncă la ele ca Champs. Nu văd nici un tip de cădere, cât și ele durează tot timpul.

Imaginați-vă Viseart Mattes, care sunt pinnacolul de ochi maturi pentru mine, dar, ca și nivelul următor.

Cu quad-ul de praf disco pentru scară
Cu quad-urile pentru scară
Vertigo, casete video, flexie temperată, precum și fără suflare
Suprafața foarte moale Paillette îmi iau inima să aleagă sclipici. Shade albastră, flexie temperată, este una dintre acele opriri de oprire, care vă vor bântui de mulți ani (într-un mod minunat). Se schimbă de la albastru la purpuriu în bataia aripilor unui Hummingbird, precum și multe din momentul în care nici măcar nu înțeleg ce culoare este, ceea ce îmi place despre asta. Piesele de stralucire sunt extrem de reflectorizante, cum ar fi reamenajele de degradare metropolitane, cu excepția faptului că sunt mai mici, mult mai delicate, precum și mult mai mult în căutarea costisitoare.

Tempete Bleue.
Vertigo.
Singura prudență uriașă pe care o pot crede pentru acestea este cel mai mic lucru despre ei – dimensiunea lor. La 36 de dolari, sunt costisitoare pentru exact cât de mult veți obține. 0,04-oz. Single tigăi sunt, cum ar fi dimensiunea ochilor pe care o primiți într-un cadou total gratuit – cu-cumpărare, știți? Pentru a pune-o în perspectivă, tigăi într-o dimensiune completă Tom Ford Ochyhadow Quad (care este, * Ahem *, $ 85) sunt de 0,21 uncii fiecare, sau 21,25 dolari pe tigaie.

Desigur, există o metodă mai mare de a privi. Chiar dacă acestea sunt petite, încă mai primești TF de înaltă calitate, precum și Panache pentru mai puțin.

Cu sufletul la gura
Casetă video
N-aș sugera să construiască o întreagă colecție de acestea, de la exact cât de puțin și scumpe sunt, însă merită o lovitură dacă aveți în starea de spirit.

Îi sugerez una dintre finisajele de piele, deoarece acele demi-matte nu au toamna în poala ta în fiecare zi sau una dintre cele de suprafață PAILETTE care vă influențează. Acestea vă vor interesa cel mai bine.

Îmi place VideoTotărârea Videotape, Suede purpurie roșiadă, precum și un amestec de temperatură, pailletul purpuriu albastru strălucitor.

PUBLICITATE

Umbra privată este oferită acum la contoarele Tom Ford, precum și online.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.