ori de câte ori mă duc la Sephora sau Ulta sau la un contor de farmec la mall și căut o nouă fundație, eu sunt asta Persoana care pleacă cu o pungă plină de mostre.

Nu, serios. Este ca “nici o mostră rămasă în urmă!”

PUBLICITATE

Principalul motiv pentru care fac acest lucru nu este pentru că sunt foarte chintzy (deși pot vedea cum ar fi posibil să existe exclusiv pe eșantioane dacă cineva ar fi fost extraordinar și legat și hotărât), dar pentru că atunci când se referă la Fundația, nu-i privește Întotdeauna bateți-l din parc pe prima încercare. În unele cazuri îmi ia câteva leagăne pentru a găsi cel mai bun meci.

Încercați să obțineți eșantioane ale nuanțelor vecine

Întotdeauna cer mostre – la fel de numeroși cum pot obține – de nuanțe de fundație vecină în jurul celui care arată ca cel mai apropiat meci în magazin. În acest fel, le pot testa pe toți acasă pentru a găsi cel mai bine pe mine în lumina naturală, vezi modul în care fiecare dintre ele poartă pe tot parcursul zilei și, de asemenea, văd cum seamănă cu toții în poze.

În plus, nu știți niciodată dacă o formulă se vaxide și se întuneca pe piele pe parcursul zilei. Nici măcar nu pot să-ți spun cât de multe ori am încercat o umbră care părea să mă potrivească perfect în magazin, doar să arate complet wackadoo câteva ore mai târziu, și atunci este bine să ai un eșantion de Următoarea umbră mai ușoară la îndemână.

Este ciudat sau jenant să cereți mâini de mostre? Nu, nu cred. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că vor spune nu.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Mă gândesc la asta ca la cercetare. Doriți să găsiți cea mai bună potrivire posibilă și nu trebuie să lucrați mai puțin decât asta. În unele cazuri, voi spune persoanei care mă ajută cel mai bine că intenționez să testez o grămadă de culori înainte să mă angajez la unul.

PUBLICITATE

Oh! – Și cred că într-adevăr vă ajută să faceți prieteni cu un asociat de vânzări la magazinul dvs. preferat sau contra. La Sephora din orașul meu, îmi caut mereu prietenul meu Nee-nee, și mă conectează complet! Când găsesc în cele din urmă o umbră pe care o iubesc și mă întorc la magazin, fac un efort să o găsesc și să-i spun mulțumesc pentru ajutorul ei. Atunci când ajung la registru cu achiziția mea, le spun mereu că nee-nee ma ajutat și ea a fost minunată-sos! Sau, dacă văd un manager în jur, îi voi da un cuvânt rapid de feedback pozitiv pentru ea.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.