Machiaj rapid și fumos de 15 minute cu Nars Sarah Moon
Are nevoie de 30 de minute, cinci de ochi și trei perii diferite pentru a face un aspect ochi fumos?

Nuh-uh. Deloc. Acest aspect a durat 15 minute și am folosit doar un baston de smântână și o fard de ochi pentru ochii mei.

PUBLICITATE

Serios, dacă îndepărtați lucrurile suplimentare, asta este tot ce aveți nevoie pentru a face un aspect de ochi fumos.

Și vorbesc despre întregul aspect de la început să termin – totul a durat 15 minute. Aceasta include sprâncenele, pielea, rimelul – lucrările – și cred că cheia este de a simplifica ceea ce faceți în capacele dvs., deoarece, după cum știți, este ușor să petreceți mult timp pe ochii fumului. Dar nu trebuie.

Am aplicat un stick de umbra purpurie de la unul dintre Narn Nars Sarah Moon Sets direct pe capacele mele de la baston, apoi a amestecat marginile cu o perie de amestecare pufos.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Apoi, tocmai am scufundat aceeași perie într-o umbră maro mată de la unul dintre celelalte palete de vacanță din Nars Sarah Moon, a bătut-o pe partea de sus și a făcut tot ce pot pentru a diminua marginile umbrei în fruntea mea.

În acel moment, am apucat o perie de amestecare curată și am scos marginile și mai mult pentru a netezi totul. Apoi tocmai mi-am căzut linia de lansare superioară și am sugerat-o cu un pic de fard de ochi neagră din aceeași paletă.

Restul aspectului a fost super ușor. Un pic de fundație, unii concealer amestecați pe partea de sus cu un beautybleder, stabilit cu pudră, apoi adăugați blush, luciu, și asta este.

Ei bine, rimel, desigur, și apoi sprâncene … dar asta e.

Deci, puteți face un aspect complet de fum în 15 minute. Este cu siguranță posibil.

Purtarea Machiaj Essentials Tee
Nars Sarah Moon Shadow Side Set Set Swatches
Nars Sarah Moon arata mai aproape de paleta de fard

Nars Sarah Moon Non-fiction set set de swatches
Ochii: Black Liner și Matte Brown și Shimmery Negru Black Shades de la Nars Sarah Luna arata mai aproape Paleta de ochi ($ 49) / Purple Shadow Stick and Mascara de la Nars Sarah Moon Shadow Side Velvet Shadow Set ($ 39)

Obrajii: Blush de aur și piersic de la Nars Sarah Moon Non-Fiction Touch Set ($ 65)

Fața: Hourglass Fundația Vanish în Bej / Sephora viitoare Gel Gel Concealer / Lumină Reflectând Pudră de setare de la NARS Non-Fiction Touch Set

Buze: luciu de buze de la kitul de atingere non-fictivă NON-Fiction

Novato cel mai nou loc sushi!

49ER ROLL.
Data viitoare când răniți prin Novato, verificați copacul sushi de pe autostrada 101. M-am dus acolo pentru prima oară noaptea trecută, iar peștele nu a avut gust amuzant …

Așteptați – permiteți-mi să vă explic. De când am avut Connor, nu mi-a plăcut gustul de pește. Nu știu de ce, dar nu mi-a plăcut, dar am avut-o aseară, și a gustat proaspăt și delicios.

Restaurantul este unul dintre acele locuri care nu arată prea mult de pe stradă, dar este ca o carte C.S. Lewis când intri înăuntru. It looks like a completely different place, and they have a stunning garden in back.

Romeo and Juliet Roll

PUBLICITATE

I’m so excited about being able to eat fish again! It was the strangest thing… I just didn’t have a taste for it.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.