filele oficiale Cat Industries LLC / Machiaj și Charm Blog Uniformă companie – un tricou de tee și pantaloni verzi
Nu este per se, și cel mai bine acum sunt încă bine înrădăcinată în viața păstrăvală întinsă, dar aș vrea să petrec ceva timp să lucrez undeva unde sunt îmbrăcați la nines și au plecat cu părul și machiajul lor.

Chiar și atunci când am lucrat în oraș la PG & E, mulți dintre colegii mei au făcut minimul gol, dar o parte din acesta este stilul California. Locurile de muncă aici sunt de obicei foarte casual, cum ar fi compania casual + casual.

PUBLICITATE

Îmi place să mă uit “pus împreună” și să mă îmbracați, totuși, după cum puteți spune în mod clar prin tendința mea pentru pantaloni negri, haha ​​…

Această întrebare mi-a apărut a doua zi când am vorbit cu un Gal care sa mutat recent de la NYC la Novato, care este o schimbare mare, deoarece acesta este un oraș mic somnoros comparativ cu metropola. Ea a descris modul în care a mers recent la o întâlnire de orientare pentru noul ei loc de muncă aici și a fost singura persoană care poartă un costum și machiajul complet și a fost ca “, nu înțelegi, toată lumea știam în New York îmbrăcat. Machiajul complet, totul. Și au existat oameni în acea întâlnire purtând blugi și chifle murdare! ”

Haha! Bine ați venit în zona Bay, unde “vineri ocazional” este în fiecare zi a săptămânii.

Tu ce mai faci? Ați lucrat vreodată undeva unde au ieșit oamenii cu părul, hainele și machiajul? și întrebarea legată: Ați lucrat vreodată undeva unde trebuia să purtați o uniformă?

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. T-g-i-f. Deci, nu glumesc nici.