Mac Styled în Sepia (16 $)
Mi-a luat o vreme pentru a ajunge la bord cu Mac Styled în sepia, în principal de când am folosit ceva la fel ca în anii ’90 … și am 99% specific am folosit-o cu salopete, un tee de copil, o pereche de knock-off Timberland cizme, precum și o cămașă de tee cu buton, conectată în jurul taliei mele.

Oh, Gawd.

PUBLICITATE

În plus față de declanșarea perioadelor de declanșare din anii ’90 Nostalgia, stilul în sepia este, de asemenea, neobișnuit de neobișnuit pentru o mată, deci dacă aveți o circumstanță de buze fulgi, puteți să o purtați fără a privi dodgy.

Culoarea are un fascinant Mauve gri subtil că nu mă așteptam să descopăr extrem de măgulitor, dar mi-a crescut când am luat-o pe buzele mele.

Styled în Sepia este una dintre culorile Matte Mac Restricted Mac și, din păcate, pare să fie oferită pe site-ul Mac, totuși îl puteți descoperi pe Internet dacă faceți un pic săpați …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am văzut-o la Belk.com, Nordstrom.com, precum și la Bloomingdales.com, deci încă plutește în jurul valorii de inter-brevete dacă aveți nevoie să îl aveți în viața ideală de viață.

Un tub va seta înapoi 16 $.

Fișierele Insomniei: Capitolul 1.597

Insomnie. Bah!

Ai avut vreodata razboaie de oprit creierul tau la culcare?

Uneori mă așez sens să mă duc la culcare, precum și corpul meu se simte obosit, totuși mintea mea se rotește ca și cum ar fi pe unul dintre acele roți de hamster, care merg la …

Dar noaptea trecută am mers la culcare devreme, precum și eu complet deconectați (TV, telefon, Kindle – întregul set, precum și caboodle) o oră, precum și o jumătate înainte.

Apoi am petrecut aproximativ 30 de minute în pat, citind noua problemă a caselor și grădinii mult mai bune (pentru că am înțeles că nu ar fi înspăimântător sau actiune ambalate), precum și mi-a ajutat cu adevărat să mă relaxez. Am ajuns să dorm ca o tabby.

O fotografie a mea care dorm cu filele când era aproape de capătul pisicilor lui … aproximativ un an

PUBLICITATE

Un prieten, de asemenea, doar a sugerat că a sugerat câteva picături de ulei de lavandă pe un prosop de hârtie lângă perna mea, așa că am încercat și noaptea trecută, cu remediu de somn din H. Gillerman.

Dang Stuff Sigur miroase bine, precum și cred că ma ajutat să mă relaxez.

Dacă aveți vreodată dificultăți în somn, simt durerea ta, dawg. ar dori să înțeleagă ce vă ajută să vă întoarceți și să obțineți o noapte liniștită de somn.

Seria Matte Madness are câteva dintre produsele mele preferate Matte de la întârziere

Matte Madness: Mac Matte Ruj în stil sepia
Matte Madness: Mac Matte Lipstick în renașterea modei
Matte Madness: Mac Nouvelle Vogue Matte Ruj
Matte Madness: Mac Matte Lipstick în Pander Me + Mac Pro Creion de buze de buzunar în Etcetera