Charlotte Tilbury Hollywood Falless
Ce este un erou de machiaj UNSNUS? Pentru mine, este o analiză a machiajului subevaluat, un produs de colectare permanentă care scotesc sub ecranul radar al multor iubitori de machiaj, dar în mod regulat roci lumea mea. Seria Long-Eroes Heroes are unele dintre favoritele mele.

Pentru unii oameni, păianjenii pării, vorbirea publică sau în mod accidental cu voce tare în camere mici fără ferestre, în timpul întâlnirilor importante de lucru, sunt lucrurile cele mai grave cosmaruri.

Scenariul meu de coșmar? Viață fără toți. . Fundații.

PUBLICITATE

Da, știu, viața va continua (probabil) dacă nu am avea opțiuni HELLA pentru pielea strălucitoare, dar – și eu întrebam asta în toată sinceritatea – ce ar fi punctul? Unde este distracția în asta?

Ultima mea “este ea sau nu poartă machiajul?” Dragostea este Charlotte Tilbury Filter Filter Filtru personalizabil de tenalizabil, și când îl port, mă simt ca și cum aș fi într-o viață vii, respirație, reală versiune de Instagram, pentru că sh * t blore totul. Serios, ce pori?

“Descoperiți o nouă categorie revoluționară în machiajul de față cu filtrul fără cusur de la Hollywood. Acest lucru de complex personalizabil are versatilitatea unui grund de față, cu strălucirea mega-watt a unui luminator și proprietățile perfecționate ale filtrului dvs. digital preferat. Alegeți nivelul de strălucire cu machiajul de filtrare pentru a vă lumina pielea doar acolo unde doriți pentru un ten radiant. ”

– Charlottetilbury.com.

Acoperirea abia – acolo este, de asemenea, așa cum spun copiii – la punct, și strălucirea strălucitoare, opalescentă arată literalmente aprinse.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ok, mă opresc …

Este un finisaj dramatic de dewy – chiar debit decât Mac Face & Corp sau L’Oreal adevărat Match Lumi – iar unii pot numi transpirația limită.

Dar îmi place.

Uneori o voi matta pe un tad cu un praf deschis al Mac mineraliza skinfinish natural sau mac mineralize și de asemenea puteți să-l matimezi și mai mult prin amestecarea cu Fundația Liquid Matte preferată sau cu hidratantul mat colorat (pentru că este bine la și asta).

Sunt un Mac NC42 și purtam umbra 5 bronz.
Cu un bliț!

5 bronz în lumină naturală

PUBLICITATE

Am purtat asta în zilele fierbinți și este perfect. Destul de lumină, așa că nu mă simt ca și cum aș purta ceva, și rămâne pus!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.