Ce se întâmplă, prietena? Vineri vineri. de asemenea, înțelese ca Fri-Yay.

Vinetele sunt zile minunate pentru a rupe denim aici. Cel puțin pentru mine. El Hub se simte într-un mod diferit de el. Întotdeauna se distrează la mine pentru a folosi aceste (cele din fotografie în partea de sus). El le numește “pantalonii tăi de cale ferată”, precum și afirmă că toate cerințele pe care le cer acum sunt una dintre acele bastoane lungi, cu eșarfa de scară roșie, precum și cu sheckerboard alb conectat la capăt cu un unt de arahide, precum și sandwich-uri de jeleu acolo Ei bine, cum ar fi o cutie de hamsii …

PUBLICITATE

Oh bine. Îmi place! Această pereche este prin NYC goală. Dacă mă întrebi despre ei în comentarii, vă voi oferi scoopul de la presupunerea ce …?

Este timpul pentru încă un subiect deschis!

Să ajungem în comentarii. O să fiu în jur. Subiecte valabile de discuție includ machiaj, denim, precum și alte articole de îmbrăcăminte, băuturi răcoritoare, rețete gustoase, romantism de lucru, precum și alte conundrums, alergii sezoniere (atât de sniffly astăzi!), Patine de role, blogging, fotografie, filme, emisiuni TV (joc de tronuri în această duminică!), pisici, câini, iepuri, flamingo, fierbe și … Ok, destul de mult.

Ne vedem în comentarii.

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. TGIF!