De multe ori în noaptea de duminică am adunat o grămadă de sticle de parfum bazate pe culoare, le-am stabilit pe toate în raftul camerei de duș, și apoi am o altă zi în fiecare zi al săptămânii.

În această săptămână era totul despre albastru …

PUBLICITATE

Declarația Cartier L’Eau Eau de toaletă: Din punct de vedere tehnic, este un parfum de bărbați, dar o săpat, deci de ce naiba nu? Păduri picante, acorduri de cedru, piperț roz și grapefruit. $ 93.

Curățenie Spălătorie proaspătă: Când nu pot fi deranjat să iau un duș real (se întâmplă), îmi place mirosuri proaspete, ca asta. Brazilian portocaliu, var mexican, mânie proaspătă (cosit?) Iarbă, ciclamen, trandafir Otto, noapte înflorite petale albe, heliotrop și mosc. $ 38.

Dolce & Gabbana Light Blue Dreaming în Portofino Eau de Toilette: Aceasta a fost o ediție limitată Light Blue Flanker din 2012 că îmi place să port vara. Citrus Accord, piper roz, geranium, chihlimbar și patchouli. $ 50.

Dolce & Gabba Le Bateleur nr. 1: o ediție limitată Unisex Parfum de la antologia D & G din 2009 pe care am “împrumutat” (permanent, cunoscută și ca “furat”) de la El Hub. Din păcate, este greu de găsit acum. Note de boabe de juniper, cardamom, mesteacan, apă, coriandru, olivanum (tămâie), cedru și vetiver. $ 69.

Mac Turcat: Un Oldie, dar un bun! Sticla afișată aici este versiunea veche. Are acum ambalaje spaniole (îmi place acest stil mai vechi). Anemone (spune că de cinci ori rapid, lol!), Lotus, Orris și Cedar. $ 30.

L’Occitane Mer & Mistral: Un alt miros acvatic revigorant. Aceasta lucrează pentru gale și băieți. Pin, cypress și rozmarin. $ 75.

ISSEY Miyake L’Eau d’Issey Vara: Acesta este un pic dulce pentru gustul meu, dar eu o port pentru că iubesc sticla plajă (um, este acea cray?). Lychee, Vanilie, Lotus, Cyclamen, Freesia, Garoafe, Lily alb, Ambersea și Mosc. $ 74.