Nu puteți părăsi niciodată casa fără cel puțin trei rujuri și două lipglosi.

Aveți un stash dedicat de palete de ghidare neutru, iar în timp ce majoritatea “non-nativi” ar vedea doar o grămadă de tâmplă de ochi maro și bej, puteți descompune cu atenție diferențele dintre fiecare paletă de la subtil, terminați, adecvate loc de uzură etc.

Aveți o colecție de câțiva ochi maro, negri și / sau gri și, după cum puteți face pentru paletele dvs. de ochi neutre, știți toți factorii distinctivi dintre ei, așa că spuneți lucruri cum ar fi: “Ei bine, că linia de lichid negru are Un finisaj mat, și acesta are un finisaj strălucitor, iar cealaltă are un finisaj de vinil, care este complet diferit de un finisaj strălucitor … ”

Când partenerul tău spune: “Aveți într-adevăr nevoie de un alt ruj de corali / rimel / [inserați orice produs la care aveți tendința de a teza aici]?”, Nici măcar nu le auziți … ei spun literalmente ca profesorul de la Charlie Brown (Wah -Am-wah-waaaah! “).

Vă mențineți mai multe tuburi ale rujului dvs. preferat așezat în diferite locuri (punga, mașina, buzunarul de sacou).

Toți artiștii de machiaj și asociații de vânzări la Sephora Dă-te cu bună știință la tine când te plimbi, cum ar fi “Ce se întâmplă?”

Ați experimentat machiajul de machiaj de mai multe ori, în cazul în care vă plimbați într-un magazin și cineva lipitează un coș în mână. Următorul lucru pe care îl știi, coșul este umplut la brimă! – Unde îl puteți purta abia – și nu aveți nicio idee / amintire cum au ajuns elementele din coș acolo.

Având un raft dedicat, sertar sau (* ahem *) tote pline de fundații face sens complet pentru tine.

Aveți un aspect de machiaj de ochi care continuă să vă evite, dar continuați să o practicați în șansa de a fi capabili să o perfecționați într-o zi (pentru mine, este tăiată tăiată).

Folosești machiaj lingo ca și limba ta maternă și spune lucruri ca: “Coaceți? Am obișnuit, dar nu mai fac asta, “și persoana despre care vorbește să știe că nu vorbești despre cupcakes.

Ai avut un moment de halleluia cu Bronzer la un moment dat sau altul.

Prietenii și rudele voastre v-au cerut să le ajutați cu promoția lor de bal, nuntă sau Halloween.

Planul de atac pentru vânzarea Vibului Sephora este atât de elaborată și atât de amănunțită, încât necesită săptămâni de pregătire intensă. ?

PUBLICITATE

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. TGIF! ?