Noua Lancome Grandios Mascara, $ 32
Yo, este acum Cyberdyne Systems Engineering Mascaras acum? Deoarece ceea ce este vorba despre noua rimel grankeoză a lui Lancome (32 de dolari, oferită într-o singură umbră, noir) spune: “Iată! Sunt din viitoarea creatură bipeală viitoare, precum și eu sunt chiar aici pentru a rescrie istoria mascara așa cum o înțelegem! Vreau să spun … așa cum o înțelegi, de când am înțeles deja, bineînțeles, așa că mă refer la tine. Așa cum o înțelegi … asta am sugerat să spun. Oh nu contează!”

Gâtul rotunjit incredibil de ciudat, precum și tubul conic, negrul a crescut silueta pe lateral – este ca și cum o inteligență sintetică avansată a stabilit ceea ce noi am fost la fel de bine să vă dau seama.

PUBLICITATE

Totul este extrem de sci-fi, dacă mă întrebi.

Lancome Grandios Mascara, 32 de dolari
Funcția de programare a acestei Mascale este destul de obve. Peria rece. Lancome state au petrecut trei ani stabilind o curată care ar putea obține fiecare ultimă LASH – chiar și bugarii greu de ascuns care se ascund în interiorul interior, precum și în colțurile exterioare – precum și cuplarea cu o formulă pentru o privire dramatică, venerată cu oferte de lungime, volum, precum și curl.

În interiorul casetei există chiar și o schemă relativ cuprinzătoare care demonstrează pozițiile Wand, precum și flips curate, care pot sau nu vă pot lăsa să vă simțiți ca și cum ați încerca tratamentul chirurgical al creierului (sau să dezvoltați un dulap de la IKEA).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Umm …

Chiar de pe lilieci, voi afirma că cred că această Mascara oferă bunurile. Eu afirmăm că, din moment ce observ imediat o diferență în volumul Lash, lungimea, precum și ascensorul după o singură strat, precum și genele mele sunt în mod natural destul de medii. Nu mai ales lung, curl sau gros.

În ciuda gunoiului meu curler într-o oarecare măsură declanșând curl (boo), marginea mea arată încă lungă, bogată și ridicată (Yay!). Lansarea într-adevăr atât de mult încât capetele să curețe pe lentilele ochelarilor, care este o realizare neobișnuită în jurul acestor părți.

Și după o zi întreagă de uzură, aproximativ 10-12 ore, linia mea de lasare inferioară rămâne fără smudge, precum și nu văd nici un fel de fulgi. Toate lucrurile minunate.

Înainte, precum și după un singur strat
Acestea fiind spuse, cred că aceste lucruri ar putea utiliza unele minore în sensul semnificației, precum și departamentele de separare. S-ar putea să doriți să păstrați o buclă utilă atunci când o purtați, de când am descoperit că genele mele vor grupa împreună în două, precum și cu trei, dacă nu conduc un pieptene cu ei. De asemenea, lucrurile încep să obțină un pic neplăcut după mai mult de două haine.

Cu o Lipglass Mac pentru scară
În ceea ce privește acea baghetă de gât, eh, e ok. Este simplu suficient de folosit, precum și ea pare să ajungă în colțuri bine, totuși nu mă lovește.

PUBLICITATE

Cu alte cuvinte, nu aș spune telefonul o revelație. Nu vă așteptați ca bangurile dvs. laterale să fie suflate înapoi sau altceva. Cred că aș putea să ajung la acele zone cu o rutină curată și baghetă.

Preț: 32 de dolari
Disponibilitate: oferite acum la Lancome Contoare, Sephora, precum și pe Internet la Neimanmarcs.com
Machiajul, precum și ratingul blogului de farmec: B + (sigur, are un joc, totuși este de asemenea costisitor, precum și că curat pare cam gimmicky)

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.