Whit două Polka Domino Dot Jumpsuit (168 dolari) de la antropologie
Ochii mei au primit toate uriașii de dimensiuni anime când am văzut acest jumpsuit Polka-Dot din întreaga cameră …

Oh, Antropologie, nu voi înțelege niciodată puterile tale misterioase. Cum m-ai făcut să cred că pot purta de fapt puncte polka de la cap până la picioare și am arata complet legit? Cred că are ceva de terminat cu muzica sau iluminatul magazinului … Nu dunno. Sau este un fel de voodoo de modă ciudat.

PUBLICITATE

În teorie îmi place acest costum de două ($ 168) foarte mult. Ea vine în dimensiuni de petite și regulate, pentru un singur lucru, așa că nu ar trebui să cânt picioarele pantalonilor. Apoi sunt punctele polka, care pentru mine sunt lipsite de timp, cum ar fi dungile și imprimarea leopardului.

Și apoi este, de asemenea, unghiul alb-negru (din nou, niciodată nu iese din stil) și cum totul este un costum complet dintr-o singură bucată, așa că doar aruncați-o și tu ești făcută.

De asemenea, primesc o vibe de sirenă de 40 de ani de la ea, care este un stil pe care-l iubesc și am făcut deja o listă mentală a tuturor rujurilor roșii mată pe care le va purta cu ea.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Apoi am încercat-o …

Când i-am zip pe spate în dressing și am văzut-o în oglindă, am spus de fapt: “Acest lucru nu se întâmplă”, înainte de a sparge repede, lol!

Știi cum arată niște haine complet din anumite unghiuri, dar atunci când te confrunți cu oglinda plină de ei doar arată greșit?

Da, în loc să se simtă ca Bette Davis sau Katherine Hepburn în ea, am simțit că eram pe cale să ies dintr-o mașină foarte mică, cu 12 clovni foarte mici.

Hei, cel puțin pot spune că am încercat, nu? Pentru că nu știți niciodată când se referă la haine. În unele cazuri, lucrurile pe care le credeți că nu veți purta niciodată să fie foarte drăguț.

Aaand, în unele cazuri, ei nu.

PUBLICITATE

Ai purta acest jumpsuit alb-negru Polka-Dot? Anchete mințile doresc să știe …

Ai purta acest jumpsuit Polka-Dot?

Absolut

in niciun caz

Poate…

Vezi rezultate

Se încarcă …

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.